02 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

AKSARAY’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ!

Şırnak´ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne 26 Ağustos 2016 tarihinde yapılan saldırıda yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aksaraylı Ortaköy’lü özel harekat polisi Sefa Altınsoy tedavi gördüğü hastanede şehit düştü

Aksaray’a Şehit ateşi düştü!

29 Eylül 2016 Perşembe 09:00

26 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak´ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne yapılan, 11 polisin şehit olduğu ve 78 polisin de yaralandığı terör saldırısında ağır yaralı olarak GATA´ya kaldırılan ve 33 gündür yoğun bakımda olan Aksaraylı Özel Hareket Polisi Sefa Altınsoy tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

3 Kardeşli öğretmen bir Baba Ev hanımı bir annenin oğlu olan Şehit Polis Sefa Altınsoy 5 yıldır polislik mesleğinin icra ettiği bu yıl gittiği Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev yapıyordu.  Şehdin Babası Muğla’da öğretmenlik yaptığı öğrenildi.

Şehidin dedesinin evi olan Aksaray Küçük Bölcek Mahallesi´ndeki evine taziye çadırı kuruldu. Şırnak´ta şehit Altınsoy ile görev yapan özel harekatçı polisler de Aksaray´a geldi.

Şehidin cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Ulu Cami´de kılınacak cenaze namazının ardından Aksaray Şehitliğine defnedilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.