15 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara19°C

AKÜLÜ ARABA

En ünlü araba markalarının birebir akülü araba kopyalarını Fatih Bebek bünyesinde bulabilirsiniz.

Akülü Araba

06 Ekim 2017 Cuma 21:53

En ünlü araba markalarının birebir  akülü araba  kopyalarını Fatih Bebek bünyesinde bulabilirsiniz.   Çocuklarınızın araba sürme deneyimi yaşayacağı ürünler onların güvenliğini tehlikeye atmayacaktır. Teknolojinin getirdiği eğlenceli yararlardan biri olan akülü araçlar, daha güzel zaman geçirmeniz için tasarlanmıştır.

Uzaktan Kumandalı Arabalar

Akülü araba modelleri içerisinde hangi araba tasarımı sizin ve çocuğunuz için uygunsa bunu değerlendirebilirsiniz. Üstü açık bu uzaktan kumandalı akülü araçların teknik özellikleri de memnuniyet vermektedir. Örneğin gerçekçi gösterge panelleri, hoparlör, ışık detayları, akü güç göstergeleri, her iki tarafta açılıp kapanan kapılar, katlanan aynalar gibi gerçekçi ayrıntılarla çocuklarınız gerçek bir araç sürme deneyimi yaşayacaktır. 12 volt güçteki bu araçlarla çocuklarınızla güzel bir hatıra yaşayacaksınız.

Kampanyalı Fiyatlar

Akülü arabalarda Fatih Bebek müşterilerine özel indirimler yapılmaktadır. Belirli bir süre için geçerli ve ürüne göre değişen bu fiyatlardan siz de yararlanabilirsiniz. Ücretsiz kargoyla hızlı şekilde zarar görmeden özel kolisinde teslim edilen bu akülü arabalar alışverişten memnun kalmanız için yapılmaktadır. Firma hakkında daha fazla bilgi ve ürün çeşitleri için https://www.fatihbebek.com/ adresini görebilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.