16 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

GALAXY NOTE EDGE'E TÜRKİYE'DE İLGİ BÜYÜK OLDU

Samsung'un Türkiye pazarına sunduğu kavisli ekranlı modeli Note Edge beklenenden iyi satış performansı gösteriyor.

Galaxy Note Edge'e Türkiye'de ilgi büyük oldu

 

Samsung'un geçtiğimiz IFA 2014 öncesinde resmen görücüye çıkardığı Galaxy Note Edge modeli, geçtiğimiz pazartesi günü itibarıyla Türkiye'de de satışa sundu. 2.799 TL fiyat etiketi bulunan ürün, satışa sunulduğu ilk gün itibarıyla ülkemizde güzel bir ilgiyle karşılaştı.

Samsung Türkiye Ürün Müdürü Tolga Erdem'in verdiği bilgilere göre Samsung, aslında Türkiye'de Note Edge'i satışa sunmayı düşünmüyordu.

Yeni bir ekran teknolojisi kullanılarak tasarlanan Note Edge, ana ekrandan hariç olarak bir de yan taraftaki kavisli ekranıyla dikkat çekiyor, ki bu ekran sayesinde birçok kısayolu kontrol edebildiğiniz gibi bildirimleri görebiliyor ve ana ekran kapalıyken de sadece bu ekranı açarak işlemlerinizi halledebiliyor, güç tasarrufu sağlayabiliyorsunuz.

Tolga Erdem, Galaxy Note Edge'in dünya çapında 20 ülkede, sınırlı sayıda satışa sunulduğunu bildirerek bu ülkelerden birinin de Türkiye olduğunu söyledi. Satışa sunulmasının sebebi ise, ülkemizdeki kullanıcıların Edge'eyoğun bir talep göstermeleri. İlgi büyük olunca, Samsung da Edge'i Türkiye'de satışa çıkardı ve şu an satışların "beklentilerin üzerinde" olduğu bildiriliyor.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.