05 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara16°C

KARATAY KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN ŞEFKAT EVLERİNE ZİYARET

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Şefkat Evlerinde kalan aileleri ziyaret etti.

Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisinden Şefkat Evlerine Ziyaret

14 Mart 2018 Çarşamba 22:05

Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar, Şefkat Evlerinde kalan aileleri ziyaret ederek moral verdiklerini dile getirdi. Başkan Avşar; aynı zamanda gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerde ailelerin sıkıntılarını tespit ettiklerini söyledi. Başkan Aynur Avşar; "Hemşehrilerimizle bir araya gelmiş olmanın verdiği mutluluk ve vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu sevgi daha azimli çalışmamızı sağlıyor. Elimizden geldiğince halkımızın isteklerine karşılık veriyoruz. Şefkat Evlerimizdeki aileleri Kent Konseyi Kadın Meclisimizin Üyeleriyle sık sık ziyaret edip kendileriyle  ilgileniyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Kent Konseyi Kadın Meclis Üyelerimiz tarafından tespit edilen eksiklikleri ve ihtiyaçları belirleyip çözüm noktasında gerekli adımları atıyoruz. Komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi, siteler arasında diyalogların sağlamlaştırılması için de Karatay Belediyemiz çeşitli program ve aktivitelerle kaynaşmayı sağlamaktadır" ifadelerine yer verdi.

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllere giriyor

Başkan Aynur Avşar; "Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak her konuda ihtiyaç sahibi kimsesizlerin yanında olup desteklerimizi sürdüreceğiz" diyerek güvenilir ve tam bir site görünümüne kavuşan Karatay Şefkat Evlerinde kalan ihtiyaç sahibi aileler için üzerlerine düşen yükümlülüğü yerine getirdiklerini ve bundan sonrada ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olup, onlara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Şefkat Evleri ihtiyaç sahibi ailelere yuva oluyor

Karatay Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 96 dairelik Şefkat Evleri savaş ve doğal afet mağduru olanlara, sokakta kalmışlara, dul yetim ve ihtiyaç sahiplerine kucak açmaya devam ediyor. 437 kişiye ev sahipliği yapan Şefkat Evleri sakinlerinin yakıt giderleri de Karatay Belediyesi tarafından karşılanıyor. Şefkat Evleri, özellikle son yıllarda savaşın hüküm sürdüğü komşu coğrafyalarda evlerini terk etmek zorunda kalmış çaresiz insanlara da ev sahipliği yaparak sıcak bir yuva oluyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.