19 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

KARATAY'DA KARNE SEVİNCİ

Karatay İzzet Bezirci İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım programına katılan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş öğrenci ve aileleriyle hasbıhal ederek karne sevincini paylaştı.

Karatay'da Karne Sevinci

        İzzet Bezirci İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Cemile Bülbül nezaretinde 2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim yılının yarısını geride bırakarak, karnelerini programa katılan Karatay protokolünün elinden aldı. Program öncesi çiçeklerle karşılanan Karatay Protokolü öğrenciler tarafından okunan şiirleri dinledi. Karne dağıtımının ardından konuşma yapan Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, yarıyıl tatilinde bol bol kitap okumalarını istedi. Çocukların geleceğe hazırlanmasında öğretmenlerin büyük emeği olduğunu ifade eden Altıntaş, yarıyıl tatilinin sağlık ve mutluluk içerisinde geçmesini diledi.

       

        Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında, İzzet Bezirci İlkokulu'nun bulunduğu bölgede nüfus artışının gittikçe yükseldiğini söyledi. Karatay Belediyesi olarak okulların fiziki yönden ihtiyaçlarının giderildiğini dile getiren Hançerli, özellikle şehir merkezinde faaliyet gösteren okullarda fiziki yönden ne hizmet yapılmışsa merkeze uzak yeni bağlanan mahallelere de aynı hizmetin yapıldığını vurguladı.

 

        Başkan Mehmet Hançerli ve Kaymakam Mustafa Altıntaş karne dağıtım programında öğrencilerle tek tek ilgilenirken anı defterlerine başarı dileklerini yazdılar.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.