09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

KONYA AKÜ SATIŞ

Konya’da faaliyet gösteren Aslas Oto Lastik birbirinden farklı lastik ve iç lastik çeşitleri ile akünün yanı sıra yama, tamir malzemeleriyle hizmet veriyor.

Konya akü satış

30 Ekim 2020 Cuma 16:26

Sektörde uzun bir ticari tecrübenin ardından inci akü bayiliğinin yanı sıra oto lastik bayiliğini yürüten firma, HerLastik bayisi olarak bölge insanına hizmet veriyor.

Konya Selçuklu'da Musalla Bağları Mahallesi Çakırlı Caddesi No:30 adresinde hizmet veren firma inci akü bayiliği yürütmekte. Bununla birlikte astik grubundaki çeşitliliğnin yanı sıra iç lastiği çeşitleri, lastik yama ve tamir malzemeleri, ilaç, kurşun, sibop gibi yedek parçalar iş yerinde bulunmakta, ayrıca Aslas'ta yazlık ve kışlık lastik değişimi ile lastik tamirinin yanı sıra lastik oteli bulunuyor.

HerLastik, lastik endüstrisindeki 90 yıllık geçmişi ile birlikte lastik çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Aslas HerLastik bayisi olarak traktör, römork, kamyon, kamyonet, iş makinesi, otomobil gibi araçların tüm  lastik  ebatları  başta olmak üzere Lassa, Pirelli, Michelin, Goodyear, Continental, Hankook, Riken, Tatko, Marshal, Kleber, Bkt, Özka, Sava, Matador, Taurus  gibi önde gelen marakları kredi kartlarına vade farksız sıfır komisyon ile 8  taksit imkanıyla sunuyor.

İletişim: 0332 237 0809

0553 3587518

guvenlihaber

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.