06 Mayıs 2024
  • İstanbul9°C
  • Ankara4°C

TURNUVADA İLK YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Karakolspor ve Kaputaş Kooperatifspor yarı finale çıkan takımlar oldu.

turnuvada İlk Yarı Finalistler Belli Oldu

29 Mart 2017 Çarşamba 12:30

Çeyrek Final ilk maçı Karakolspor ile Meryemağılspor arasında oynandı.  Karakolspor’un 32. Dakikada bulduğu golle maç 1-0 Karakolspor üstünlüğü ile devam ederken, maçın 40. Dakikasında çıkan olaylar neticesinde maç yarıda kaldı. Meryemağılspor'un 7 kişiden az kalması sonucunda, Hakem heyetinin hükmen Karakolspor’u galip sayarak yarı finale çıkan ilk takım Karakolspor oldu. Karakolspor’un yarı finaldeki rakibi Böğetspor – Altanspor galibi ile olacak.

Kaputaş Kooperatif Rüzgârı…

Çeyrek final ikinci maçında karşılaşan Kaputaş Kooperatifspor ile Eşmekayaspor maçının galibi 5-1’lik skorla Kaputaş Kooperatifspor oldu.

Kaputaş Kooperatifspor çeyrek final karşılaşmasında, Eşmekayaspor’u farklı bir skorla yenerek yarı finale çıktı. Bay gol olarak bilinen Mehmet Taşpınar 3 gol atarak takımını gene sırtlayan isim oldu. Favori görülen iki takım çeyrek final’de karşılaşmaları “erken final” olarak yorumlandı. Kaputaş kooperatifspor’un golleri: Mehmet Taşpınar 3, Nebi Mutlu ve Mehmet Avcı’dan gelirken, Eşmekayaspor’un tek golü Osman Eşmekaya’dan geldi.

Kaputaş Kooperatifspor’un yarı finalde karşılayacağı takım Kökezspor – Çulfaspor galibi ile olacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.