13 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

VERGİ HAFTASI KUTLANIYOR.

Her yıl 25 Şubat 03 Mart tarihleri arasında tüm Türkiye'de olduğu gibi Eskil ilçesinde de düzenlenen vergi haftası yapılan bir takım etkinliklerle kutlandı.

Vergi Haftası Kutlanıyor.

25 Şubat 2016 Perşembe 13:30

Her yıl 25 Şubat 03 Mart tarihleri arasında tüm Türkiye'de olduğu gibi Eskil ilçesinde de düzenlenen vergi haftası yapılan bir takım etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara Eskil malmüdürü vekili Ahmet Yaşar Çaymaz ve Malmüdürlüğü personelinden oluşan bir grubun Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başlandı.  Aynı grup Vergi Haftası Kutlaması çerçevesinde sırasıyla, Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Belediye Başkan vekili Ertuğrul Mutlu'yu makamlarında ayrı ayrı ziyaret ederek, Vergi Haftası Konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca ilçede faaliyet gösteren bir çok firma ziyaret edildi. Eskil Malmüdürlüğünde devam eden kutlamalarda gelen misafirlere, Malmüdürlüğü çalışanlarınca, çeşitli yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.
Bu arada vergi haftası nedeniyle, verginin ülkelerin kalkınmasında büyük pay sahibi olduğu konusuna vurgu yapan Eskil Malmüdürü vekili Ahmet Yaşar Çaymaz, “Toplumdaki her bireyin toplanan vergilerde bir payı olduğunun bilinciyle, vergi ile ilgili yükümlülüklerini yerine getiren tüm mükelleflerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.