• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Beyşehir Ziraat Odası'nda Görev Dağılımı Gerçekleşti

Beyşehir Ziraat Odası'nda Görev Dağılımı Gerçekleşti
Konya’nın Beyşehir Ziraat Odası’nda yapılan seçim sonucu göreve gelen yeni yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında görev bölümü gerçekleştirdi.

Konya Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Ağralı, yeni süreçte istişare halinde olarak bölge çiftçisine hizmet etmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Ağralı görevi teslim alıp makam koltuğuna oturduktan sonra meclis toplantı salonunda yeni yönetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonunda yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında görev dağılımını yaptı. Ziraat Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Ağralı, yapılan görev bölümü sonucunda yönetim kurulu başkan vekilliğine Memiş Çelik, meclis başkanlığına Ömer Kazanır, Meclis Başkan Vekilliğine İhsan Gökmenoğlu ile muhasip üyeliğe ise Mehmet Arkan’ın seçildiğini belirtti.
Ağralı yaptığı açıklamada, ise kendisinin de bir çiftçi olarak üreticinin sorunlarını yakından bildiğini belirterek, “Bölgesel olarak hangi eksikler varsa önce bunlardan işe başlayacağız. Yapılanlardan Allah razı olsun, yapılamayanların üzerine gideceğiz. Çiftçimizle istişare etmek suretiyle hizmet vermeye çalışacağız” dedi.
Çiftçinin şu anda gübreleme nedeniyle sahaya gireceğini anlatan Ağralı, bunun için doğru gübreleme konusunda bilgilendirmeler yaparak çiftçinin ürününden daha iyi verim elde edebilmesinin yollarını arayacaklarını vurgulayarak, “İnşallah bereketli bir yıl olacağını düşünüyoruz. Hayırlara vesile olmamızı Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olduktan sonra çözülemeyecek hiçbir meselemizin olmayacağına inanıyorum. Çiftçimizin her zaman yanında, yakınında olmaya, yardımcı olmaya gayret göstereceğiz. İnşallah Allah’ım bizleri utandırmaz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300