• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Künye

Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni /Grantee

Güvenli Haber Sitesi Adına
 
Mustafa Bozdağ
Güvenli Haber İnternet Haber Gazetesi
 
ADRES: Abdülaziz  Mah. Atatürk Cad. No 40 Meram - Konya
 
Email: guvenlihaber42@gmail.com
 

 
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü / Responsible Editor
 

 
Muhabir /Reporters
 

 
Hukuk Danışmanları /Legal Advisor
 
Reklam Müdürü /Advertising Manager
 

 
İletişim - Mail /Contact
guvenlihaber42@gmail.com
GSM:0534 325 83 00



Gizlilik Politikası / Privacy Policy

 

© Copyrigth 2015 Tüm hakları saklıdır.Sitemizde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.Hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir.
Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.


EMAİL = guvenlihaber42@gmail.com

 

Sitemiz İnternet Yayıncıları Derneği ( İYAD ) üyesidir.

 

guvenlihaber.com her hakkı saklıdır.

 

 

YAYIN TÜRÜ: Günlük & Süreli
 
guvenlihaber.com  haber portalımızdaki tüm içerik, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na uygun olarak hazırlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayınlaması ve/veya yazılı/görsel ortamda basılması, yayınlanması ve dağıtılması ile ilgili konular, ajansların bu yöndeki kısıtlamalarına bağlı olarak önceden yazılı izin alınmasını gerektirebilir. Bu sebeple, sitemiz - uyar ve kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen ve Bunu Ispat edebilen hak sahipleri veya meslek birlikleri, guvenlihaber42@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. guvenlihaber.com  'de yayınlanan diğer haber, yorum ve makaleler ise kaynak gösterilmesi Koşuluyla yeniden yayınlanabilir.guvenlihaber.com  , Basın Yayın Ahlâk İlkeleri'ne uymaya söz vermiştir. Yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. Sitedeki tüm harici bağlantılar ayrı bir tarayıcı penceresinde açılır. guvenlihaber.com  , harici bağlantılardan oluşabilecek zararların sorumluluğunu almaz.
 
Önemli Uyarı: 
sitemizde yayınlanan köşe yazıları, Makaleler, Ziyaretçi defteri Mesajları ve Haberlerdeki Yorumlardan Yazarları Sorumludur  guvenlihaber.com  Bu yazılar hakkında hiçbir sorumluluk kabul etmez.
 
sitemiz kesinlikle ajans haberi kullanmamaktadır. mail yolu ile gelen basın bültenleri ve kamu kurumlarının ve spor kulüplerinin sitelerinde yer alan haberleri kullanmaktayız. 
 
Uyar Kaldır Mail adresimiz:guvenlihaber42@gmail.com
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300