• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Kurye Mama Aynı Gün Royal Canin Yavru Kedi Köpek Mamaları Teslim Ediyor

Kurye Mama Aynı Gün Royal Canin Yavru Kedi Köpek Mamaları Teslim Ediyor
Evcil hayvan sahibi olmak öyle zannedildiği kadar kolay bir iş değildir.

 Önüne yemek ve su koy yeterli diye düşününler illaki vardır ama eğer sizde bu sevimli dostlarımıza kapılarınızı açtıysanız, ailenizi +1 olarak sayabilirsiniz. Bizlerden farklı olarak birtakım ihtiyaçlara sahip olduklarını unutmayalım. Bizimle birlikte geçirdikleri ömürlerini en sağlıklı şekilde yaşamalarını sağlamak bizim sorumluluğumuzdur. Royal Canin, çeşitli köpek maması ve kedi maması seçenekleriyle bu konuda bize yardım ediyor. Erişkin evcil hayvanlarımızın yanı sıra, yavru dostlarımızın beslenmeleri içinde yavru kedi maması ve yavru köpek maması seçenekleri ile hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır.

Royal Canin Beslenme Anlayışı

Royal Canin yılların vermiş olduğu kedi ve köpek deneyimlerine dayanarak, evcil hayvanlarımızın özel ihtiyaçlarına cevap vermek, daha sağlıklı ve uzun bir ömür yaşayabilmeleri sağlamak ve tüm özel gereksinimlerini karşılamak için büyük bir titizlik ve özenle kedi ve köpek maması hazırlamaktadır. Royal Canin yavru kedi maması, dünyayla yeni tanışmış minik dostumuzun gelişiminde büyük rol oynar. Yavrularımız 3 haftalık olduktan sonra ve takip eden aylarda yavru kedimizin hayata mükemmel başlamasına yardım etmek için  yavru kedi maması ile besleme yapılır. Yavru kedimizin doğru beslemek, hem fiziksel hem de sosyal gelişiminde büyük rol oynar.

Royal Canin yavru köpek maması, haylaz miniklerimizin fiziksel aktivitelerini dikkate alarak, onların gelişim dönemlerindeki spesifik ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirdikleri mamalar ile sevimli minik yavrularımızın ilerde güçlü birer köpek olmalarını sağlar. Onlara doğru besinleri, vitamin ve mineralleri verebilmek için  yavru köpek maması en ideal seçimdir.    

Yavru Kedi Maması Seçimi ve Doğru Zamanlama

Mama seçerken yavrunun ırkı, hareket seviyesi, özel ihtiyaçları, vücut kondisyonu ve mamaların kıvamı büyük rol oynar.  Royal Canin yavru köpek maması bu farklılıkları bildiğinden ürün çeşitlerini bu doğrultuda geliştirmiştir. Kedilerde mama seçimi yaparken, yavru kedimizin ırkı, hareketlilik seviyesi ve vücut kondisyonu önemli rol oynamaktadır.

Kediler oyuncu hayvanlardır ve vücut aktiviteleri her zaman yüksektir. Unutmayın onlar dokuz canlıdır. Bunu bilen uzmanlar  yavru kedi maması seçeneklerini, kedinizin ihtiyacına yönelik olarak geliştirilmiştir. İçerisinde bulunun vitamin ve mineraller sayesinde gün boyu yorulmazlar. Yavru kedilerimizi mama ile beslemeye başlarken köpekler gibi benzer bir süreç izlenmelidir. Yavru kedi maması 3 haftalık olduklarında verilebilir. Mama seçimi yaparken kedilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Yavru Köpek Maması Seçimi ve Doğru Zamanlama

Sadece yavru köpekler için değil, erişkin köpeklerimiz içinde köpek maması seçerken, onların gereksinimlerine cevap veren mamalar tercih edilmelidir. Tıpkı kediler de olduğu gibi, çok çeşitli içeriklerde yavru köpek maması çeşitleri mevcuttur. Bu mamaların içerisinde kırmızı et, beyaz et ve balık ürünleri bulunmaktadır. Yavru köpek maması içeriğini, yavrunun gelişimi sırasında ihtiyaç duyabileceği birçok vitamin ve mineralleri de düşünerek biraz daha zenginleştirmiştir. Yavru köpeklerin hem fiziksel hem sosyal gelişimleri sırasında, onların kas ve iskelet sistemleriyle birlikte sindirim sistemlerinin de doğru çalışmasına katkıda bulunmak için  yavru köpek maması en iyi başlangıç olacaktır.

Yavru köpeklerimiz 3 haftalık olduklarında gelişimlerine yardımcı olabilmek için Royal Canin yavru köpek maması vermeye başlanabilir. Verilecek olan mama miktarı köpeğinizin kilosuna ve ırkına bağlı olduğundan en doğru seçimi aldığınız ürün üzerindeki tabloya bakarak belirleyebilirsiniz. İlk defa köpek maması yediklerini düşünerek, verdiğiniz mamayı hafif nemlendirerek vermekte fayda vardır. İlerleyen haftalarda gelişimlerine göre vermiş olduğunuz mama miktarını kademeli olarak arttırmalısınız. Royal Canin yavru kedi ve köpek mamalarının tümüne hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz, kurya mama sitesinden ürünleri satın alabilirsiniz. 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ESKİLDER, Konya’da Eskilliler Gecesi ikincisini düzenliyor27 Şubat 2019 Çarşamba 15:50
  • Yeni yıla mutlu ve huzurlu girmenin 10 yolu16 Aralık 2018 Pazar 10:59
  • Dış Cephe Cam Temizliği27 Kasım 2018 Salı 17:45
  • Boşanma Avukatı27 Kasım 2018 Salı 17:42
  • Şanlıurfa Avukatları27 Kasım 2018 Salı 17:35
  • Boşanma Avukatı27 Kasım 2018 Salı 17:30
  • Yerinde Halı Yıkama27 Kasım 2018 Salı 17:27
  • Bakırköy Boşanma Avukatı27 Kasım 2018 Salı 17:24
  • Eskilder Yönetiminden, Kaymakam Karaalioğlu’na ziyaret!15 Kasım 2018 Perşembe 13:57
  • Vali Aykut Pekmez’e veda programı düzenlendi03 Kasım 2018 Cumartesi 14:41
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 05343258300