• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Danabol Nedir ve Ne İşe Yarar?

Danabol Nedir ve Ne İşe Yarar?
Steroid hakkında bir şeyler bilen bütün herkes en popüler anabolik steroidlerden birisinin adının Danabol olduğunu bilmektedir.

1960’lı senelerde Dr. John Ziegler tarafından yapılmış ve CIBA Pharmaceuticals tarafından da dağıtılmıştır. Danabol ayrıca sentezlenen ilk oral anabolik steroidlerden birisiydi. Başlangıçta ABD olimpiyat takımı için Sovyetler Birliği onları dövdükten sonra yapılmıştı. Sovyet sporcularının kendileri testosteron hormonlarını da kullanmıştı.

Danabol şimdiye kadar yapılan en güçlü anabolik steroidlerden birisi olmaya devam etmiştir ve yapımından beri Danabol satın al talep altında kalmıştır. Danabol, sporcular ve atletler tarafından kullanıcılara ne kadar güç ve boyut kazandırdığı için de yıllardır kullanılmıştır.

Danabol Hakkında Her Şey

Danabol ya da Dbol adı da verilebilmektedir; Methandrostenolon’ün ticari adıdır. Bir anabolik steroidal hormonu olmaktadır. Methandrostenolon, hem anabolik özellikleri yüksek hem de kuvvetlerini ve boyutlarını da artırmak isteyen kişiler için ideal olan bazı androjenik özelliklere de sahiptir. Danabol’un androjen yönü protein sentezini ve glikojenolizi diğer  anabolik steroidlerden daha yüksek bir oranda da artırmaktadır.

Methandrostenolon enjekte etmek de mümkündür: Danabol kendisi, sadece oral tablet olarak alınabilen bir oral steroiddir. Diğer oral steroidler gibi Danabol da Alfa- Alkillenmiş 17 steroid olmaktadır.

Bu 17-a sınıfı sadece hormonun 17. Karbon pozisyonunda yapısal olarak değiştiği anlamına gelmektedir. Bu da kana emilmek için yutma sürecinde hayatta kalmasını sağlamaktadır. Bu 17-a değişiklik olmaz ise, Danabol kan dolaşımına girme şansı olmadan karaciğer tarafından yok edilmekteydi.

Bu değişiklik hormonun olabildiğince aktif olduğunu da gösterirdi. Ne yazık ki bunun bir de dezavantajı vardır. Birçok 17-a steroidler karaciğerlere zarar verebilir ve Danabol da istisna değildir. En güçlü anabolik steroidlerden bir tanesi olmaktadır.

Danabol ürünlerinin doğurduğu olumlu sonuçlardan dolayı bu ürünlere olan ilgiler ve talepler de geçen gün artmaktadır. Üstelik bu ürünlere internet üzerinden kolaylıkla ulaşmakta mümkün olduğundan dolayı pek çok sporcunun tercihleri arasında bulunmaktadır. İnternet üzerinden Danabol satın al seçenekleriyle de bu ürünleri kolaylıkla satın alabilirsiniz ve kullanmaya da başlayabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300