• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Konya pasta yapımı

Konya pasta yapımı
Düğün, nişan, sünnet, mevlid doğum günü partisi gibi özel günlerde insanlar için misafirlerini ağırlamak ev sahipleri için mühimdir.

Burada ikram edilecek dilim pasta, baklava ve kuru pastanın yanı sıra yaş pasta gibi güne özel ikramların hijyen bir ortamda hazırlanmasının yanı sıra kullanılan malzemenin kalitesi ve sunumu önemli.

Karatay Kayacık Araplar Mahallesi Araplar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Titiz Unlu Mamüller haftanın 7 günü 05.30-23.59 saatleri arasında hizmet verirken, bu özel günlerde yüzünüzü güldürüyor.

Süleyman Çıracı, “Yıllardır bu sektörde yer alıyoruz, önceliğimiz hijyen, kalite ve damak tadı. Tereyağlı Konya gevreği, tandır gevreği, kuru pasta, dondurma, sütlaçla birlikte müşterilerimizin talepleri doğrultusunda özel modellerde yaş pastaların yanı sıra dilim pasta, ekler, supangle, 10 kata kadar yaş pasta imal etmekteyiz ve ekmek satışlarımız mevcuttur.” Diye konuştu.

 
Düğün ve Cemiyetlerde Misafirlerinizi Biz Ağırlayalım

Düğün, sünnet ve nişan gibi özel günlerde profesyonel bir anlayışla çalışmalar yaptıklarını ifade eden Çıracı, “Bu tür günler insanların gelen gideninin oldukça fazla olduğu, ev sahiplerinin misafirlerini en iyi şekilde ağırlama gayreti içinde oldukları zaman dilimi. Biz de firma olarak bu bilinçle hazırladığımız 10 kata kadar yaş pasta, dilim pasta ve simit gibi ikramlarla bize has lezzetlerle, ayrıca profesyonel ekibimizle istenilen yerde servis ederek kıymetli müşterilerimizin yükünü alıyoruz.” Şeklinde sözlerle duygularını ifade etti.

Özel Günlerde Baklava Siparişi Alıyoruz

Kazım Çıracı da, “Bayramlar öncesi ve özel günlerde tepsi baklava siparişi alıyoruz. baklavalarımız tereyağlıdır, ayrıca bunun yanı sıra fıstıklı ve cevizlidir. Kullandığımız malzemelerimiz tamamen birinci sınıftır, çünkü biz firma olarak yaptığımız işin bilincindeyiz. Önce müşteri memnuniyeti diyoruz ve hijyen ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermiyoruz.” Dedi.

Tel: 0539 2556572

Guvenlihaber.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300