• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Çiftçiye bütün ürünlerde peşin fiyatına 9 taksit imkanı

Çiftçiye bütün ürünlerde peşin fiyatına 9 taksit imkanı
Aksaray'ın Eskil Büyükbozcamahmut Yaylası'nda faaliyet gösteren işletmeciliğini Özcan Ceylan tarafından yürütülen Doybalak Tarım-Yapı market'ten sezon öncesi anlamlı kampanya...

Bütün ürünlerde peşin fiyatına 9 taksit imkanı


Çiftçinin bütün ihtiyaçlarını iş yerlerinde sunduklarını ifade eden Özcan Ceylan, "Bölge çiftçimize hizmet vermemize başlamamıza daha bir yıl dolmamasına rağmen firmamıza gösterdikleri ilgi ve alaka bizi ziyadesiyle bizi memnun ediyor. Biz de onlara teşekkürümüz sunmak adına gerçekleştirdiğimiz kampanya ile zor şartlar altında ekmek parasını kazanan hemşerilerimize hem evlerine kadar ücretsiz servis hem de peşin fiyatına 9 taksite kadar taksit imkanı sunuyoruz" diye konuştu.


Esnafımız kalite standardını yükseltti


Eskil'de tarımsal ürün satan bütün esnaf kardeşlerimize kalite standardını yükselttiği için teşekkür ederim diyen Ceylan sözlerini şöyle sürdürdü "Evet Eskil'de hizmet kalitesi ciddi boyutta yükseldi. Çünkü çiftçimiz artık Konya'dan gübre, tohum, sulama sistemi gibi hiç bir ihtiyacını karşılamak için yollara düşmüyor, Eskil'imizin parası ilçemizde kalıyor, ayrıca ilçemizde ürün fiyatları Konya ve diğer şehirlerden daha düşük işte biz de Doybalak Tarım olarak bir de bunlara belli bir miktarn üzerinde alış veriş yapan çiftçiye gübre ve yağmurlama ve diğer ürünlerimizde adrese teslim çalışıyoruz, çiftçinin yaylasına, köyüne kadar adrese teslim yapmaktayız" diye konuştu.


Firmamızda yok yok


Firmalarında çiftçinin aradığı bütün ürünleri bulabileceğini kaydeden Ceylan, "Danelik ve Silajlık Mısır ve Ayçiçeği Tohumu ile Sertifikalı tohum, gübre, yem, oto lastik, çimento, inşaat malzemeleri, hayvansal vitaminler, bitki besleme çeşitleri, süt makinesi, elektrik malzemeleri, damlama ve bütün bunlarla birlikte Akona yağmurlama ve RTM yem bölge bayiliğini yürütmekteyiz." dedi.


Ceylan son olarak, bütün ürün çeşitlerinde Axess'e 9 taksit, worldcard'a 7 taksit, bonuscard ve maksimum'a 5 taksit, diğer kartlara ise tek çekim yaptıklarının ifade etti. 


Tel: 0382 424 5150


haberfark.net

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300