• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Doğa ve su tasarrufu

Doğa ve su tasarrufu
Doğa ve su tasarrufu

Doğanın gün geçtikçe tahrip edilebilir hale gelmesi ve günümüzde devasa sorunları başında getirmektedir. Bunların başnıda küresel ısınma, enerji kaynaklarının ve kaynaklarının giderek azalmasınıdır. Dünyanın her yerinde içilebilir su kaynaklarının azaldığı hakkında farklı dillerde haberler bulabilirsiniz. Anlamadığınız dillerde http://www.tercumeburosu.web.tr/ adresinden destek alabilirsiniz.

Doğaya kötü davranmamız sonucunda başımız gün geçtikçe sorunlar yaşıyoruz. Su tasarrufu yapmak ve küresel ısınmaya karşı durmamız gerekmektedir. Bunların başında ağaç ekmek gelmekte ve ormanları korumamız gereklidir. Ağaçların kesilmesi özellikle doğanın dengesiniz bozmaktadır. Erozyona sebebiyete sebebiyet vermekte aynı zamanda da su kaynakları, iklimler ve daha çok konuda sorunların temelini oluşturmaktadır. Ağaçların yararlarını saymakla bitiremeyiz.

Günümüzde ağaçları yeni yerleşim yerleri yapmak amaçlı kullanmaktadırlar. Özelikle de turistlik mekanlarda kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma adı altında bir çok yer yabancılara satılmaktadır. Yabancılara arazi satımı diğer ülkelerde pek geçerli değildir. Buna bir çok insan karşı çıkmaktadır. Bunun yanında devlet kurumlarının özelleştirilmesi insanların karşı olduğu konulardandır. Özelleşen kurumlar devletten bağımsız gibi çalışmakta ve doğaya zararlar verebilmektedir.

Sonuç olarak doğayı korumalıyız. Dünyanın her yerinde doğaya saygı göstermeli, yeşillik alanların artmasında yardımcı olmalıyız. Doğal su kaynaklarını tasarruflu kullanmalı ek olarak gelecekteki su kaynakları neler olacaktır sorusuna cevaplar bulmalıyız. Dünyanın her yerinde yapılan bu tarz çalışmalar için yabancı dillerdeki kaynaklar için de tercüme bürosu desteğine başvurmalısınız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300