• BIST 10267.09
  • Altın 2411.913
  • Dolar 32.3139
  • Euro 34.8106
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

İki romantik film Aşk sana benzer ve Grinin elli tonu izle

İki romantik film Aşk sana benzer ve Grinin elli tonu izle
Romantik, dram türünde çekilen Aşk Sana Benzer, televizyon ekranlarının sevilen iki yüzü tarafından başroller paylaşılıyor.

 Fahriye Evcen ve Burak Özçivit başrolleri paylaşırken Selim Bayraktar da filmde yerini alıyor. A. Taner Elhan’ın yönettiği film 2015 yılının beğeniyle izlenen filmleri arasındadır. Burak Özçivit filmde aldığı başrolün yanı sıra filmin yapımcılığını da üstlendi.

Filmin konusuna değinecek olursak, Ali olarak karşımıza çıkan Burak Özçivit, sahil kasabasında balıkçılık yapmakta ve küçük bir restoran işletmektedir. Fahriye Evcen ise Deniz rolünde ve kasabaya yeni gelen bir kızı canlandırıyor. Deniz dondurmada çalışan bir kızdır. Filmin diğer önemli isimlerinden Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl, Birsen Dürülü ve Kaya Akkaya’dır. Ali ile Deniz’in aş hikayesini anlatan aşk sana benzer izle göz yaşartan bir dramı sergiliyor. Ali ailesinden kalan restoranı işletirken işler yolunda gitmez ve restoranını kaybetme aşamasına kadar gelir. Deniz’in ise kasabaya gelmesiyle Ali Deniz’e aşık olur ve iki aşık için her şey güzel gider. Ancak Deniz’in geçmişteki hayatı onu bırakmayacaktır. Ali’nin sorunlarıyla, Deniz’in geçmişi bir araya gelince onları zor bir dönem bekler. Sıcacık yaşanan aşk Deniz’in bilinmeyen geçmişi ile gölgelenecektir.

Filmin eleştirileriyse olumlu yöndedir. Filmin başrolleriyle başarılı bir uyum yakalayan Aşka Sana Benzer, aşk için sevinç ve gözyaşını bir arada görmek isteyen seyirciler içinse güzel bir kurgulamadır. Filmde kullanılan eski aşk şarkıları da filme güzel bir aroma katmaktadır.

Son yılların en dikkat çekici dram ve erotizm konulu filmi Grinin Elli Tonu, cezbedici hikayesiyle okuyucuların ilgi odağı olan bir kitaptan uyarlandı. Kitabın beklenilenden daha başarılı şekilde sinemaya uyarlanmasının ardından sosyal medyada büyük yankı uyandıran Grinin Elli Tonu filminin yönetmenliğini Sam Taylor-Jhonson üstlendi. Filmin başrollerini deneyimli ve sevilen ünlü aktörler Jamie Doman, Jennifer Ehle ve Dakota Jhonson paylaştı. Vizyona girdikten sonra olumlu ve olumsuz binlerce eleştirinin ilgi odağı olan Grinin Elli Tonu erotizm türünde filmlere ilgi duyanlar için önerilen filmlerden birisi.

Başarılı bir Edebiyat öğrencisi olan Anastasia Steele’nin, bir röportaj için kapısını çaldığı Christian Grey ile görüşmesi sonrasında kendine hakim olamayıp etkilenmesi sonucu gelişen olayları konu almaktadır. Röportaja gitmeden önce genç kız Anastasia’nın kafasında kurguladığı Grey ile çok farklı olması, daha da etkilenmesine neden olacaktır. Benzersiz bir erotizmin en iyi şekilde konu aldığı grinin elli tonu izlede genç ve alımlı bir kız olan Anastasia Steele ile Christian Grey’in ilişkilerini anlatmaktadır.

Erotizmin en iyi şekilde sinemaya uyarlanan başyapıtlarından birisi haline gelen Grinin Elli Tonu, +18 yaş sınırlaması ile izleyicilerin karşısına çıkmaktadır. Dikkat çekici sahnelerin yanı sıra etkileyici müzikleri ile de izleyenlerin beğenisini toplayan film, başarılı bestelerin müzikallerini barındırmaktadır. Sex ve ilişkiler konusunda farklı bir deneyime tanık olmak isteyenler için izlenmesi gereken filmlerden birisidir.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği mucize filmi 2015 yılında gösterime giren, dram ve komedi türünü bir arada seyirciyle buluşturan bir filmdir. 2 saat 16 dakikalık gösterimi olan film, Mahsun Kırmızıgül’ün dördüncü filmidir. Filmin yaşanmış, gerçek bir aşk hikayesini konu alıyor olmasıyla da merakları üzerine toplamış durumda. Filmde rol alan aktörler Ali Sürmeli, Talat Bulut, Mert Turak, Mahsun Kırmızıgül, Erdem Yener, Metin Yıldız, Tansel Öngel, Şenay Gürler, Yıldız Kültür, Seda Tozun ve Meral Çetinkaya bulunuyor.

1961 senesinde, ülkenin en batısında bulunan güzel bir sahil kentinde yaşayan bir öğretmenin, ülkenin en doğusunda yer alan, insanlarının sıcak ve samimi olduğu bir köy okuluna tayini çıkmasıyla başlamaktadır. Mahir öğretmen istemiyor olsa da köy okuluna gelmektedir. Korku ve önyargıyla köy okuluna gelen Mahir öğretmen, köyde okul binasının da olmadığını görünce köyden ayrılmak ister. Köyden ayrılmamak içinse kızlarında okula gönderilmesi şartını ortaya koymuştur. Köylülerle beraber okul yapılır. Tüm hava koşullarına rağmen okul yapılmış ve eğitim başlamıştır.

Darbe sürecini de beyazperdeye yansıtan film, dram öğelerinin ağır olduğu bir öyküye sahiptir. Hasta olan Aziz ve onun aşkının mucizesinin de anlatıldığı film Mucize, 2015 yılının ilk gününde gösterime giriyor. Filmin yapımcılığı ise Murat Tokat üsteniyor. Filmin çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman’a bağlı bir köyde gerçekleştirildi. Mucize filminin Mahir öğretmenini ise Talat Bulut canlandırıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300