• BIST 10267.09
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Tuncay Reklamdan ABD'de!

Tuncay Reklamdan ABD'de!
Açık Hava Reklam sektöründe öncü firmalardan Tuncay Reklam, Ortadoğu ve Avrupa’nın ardından Amerika Birleşik Devletleri’ne de ihracat yaparak 3 kıtaya hizmet üretmeye başladı.

 Konya ve Türkiye’nin öncü açık hava reklam firmalarından Tuncay Reklam, iç pazarın dışında ihracatta da önemli mesafe aldı


 Açık hava reklam sektöründe Avrupa ve Ortadoğu’nun ardından Amerika Birleşik Devletleri’ne ilk iş anlaşması yapıldı. ABD’nin Texas Houston'ta market sektöründe faaliyet gösteren RNA Group LLC. Firmasıyla anlaşma yapan Tuncay Reklam, firmanın açık hava reklamlarını Konya’dan ihraç edecek. Amerika kıtasına hizmet götürmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Tuncay Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özkan, “1997 yılında Konya’da faaliyete başlayan firmamız kısa zaman içerisinde sektöründe önemli mesafe aldı. Yenilikçi anlayışla yüzde yüz müşteri memnuniyeti esasıyla yaptığımız çalışmalarımız Konya’nın ardından Türkiye’de firmamıza olan ilgili arttırdı. Sektörümüzde daha kaliteli hizmet anlayışımızla faaliyetimize devam ediyoruz” dedi. Konya firması olarak ihracata önem verdiklerini ifade eden Tuncay Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Özkan, “Firmamıza olan ilgi bizim ihracata yönelmemizde önemli katkı sağladı. Özellikle Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmada bizde sektörümüzde daha fazla ihracat anlayışı ile katkı sağlamak istiyoruz. Bu noktada, Avrupa ve Ortadoğu piyasasında çeşitli firmalara ihracat gerçekleştirdik ürünlerimiz ilgi görüyor ve çalışmalarımız halen devam ediyor. Bunun yanı sıra Amerika Birleşik Devletlerinin Texas eyaletinde market sektöründe faaliyet gösteren RNA Group LLC anlaşma imzaladık firmanın açık hava tabela reklamlarını Konya’da üretip göndereceğiz. Bu bizim için gurur kaynağı olmuştur. Şehrimiz ekonomisine katkı sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


haberfark.net

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300