• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Türkiye'nin En Büyük Traktörü Konya’da sahibine teslim edildi!

Türkiye'nin En Büyük Traktörü Konya’da sahibine teslim edildi!
Türkiye’nin en büyük traktörü John Deere 8370r, John Deere Avrupa başkanı Chrıs Wıgger tarafından Konya tarım Fuarı’nda teslim edildi.

John Deere Avrupa Başkanı Chris Wigger ile birlikte John Deere Türkiye Genel Müdürü Özgür Barış Eryüz, Türkiye’de satılmış en büyük traktör olan 420 beygirlik John Deere 8370R’yi Konya Tarım Fuarı’nda, Konya’nın önde gelen çiftçilerinden Şeflek Tarım’a teslim etti.

Dünya’nın en büyük tarım makinaları üreticisi olan John Deere, 1837’deki kuruluşundan beri değişimin, inovasyonun ve en son teknolojinin sürekli öncüsü olarak dünya tarımındaki liderliğini koruyor. Amerika’da üretilmekte olan 8R serisi traktörlerin yapısal olarak bütünleşik şasisi, daha önce eşi görülmemiş düzeyde güç yoğunluğu sağlamak için tasarlanmıştır. Bir traktör gerçekte ne kadar güç sunar? Piyasada belirtilen teknik özellikler yanıltıcı olabilir. Önemli olan, toprağa ve kuyruk miline iletilebilen güçtür. John Deere’in 8R traktörlerinin üstün verimliliği, %93’e varan oranda toplam traktör verimi sunar. John Deere8370R, akıllı güç yönetimiyle maksimumda 420 beygir gücüne sahiptir.

Ülkemizin en büyük ve en son teknolojiyle donatılmış patates işletmelerinden olan Şeflek Tarım, 50 beygirden 420 beygire kadar olan 14 adet John Deere traktör filosuna sahiptir.

Firma, işletmeye entegre ettiği uydu sistemlerinde de, John Deere RTK sistemlerini tercih etmiş ve hassas tarım uygulamaları yaparak verimliliklerini maksimuma çıkarmayı başarmıştır. Şeflek Tarım, tüm traktör ve tarım ekipmanları satış ve satış sonrası hizmetleri için 10 yıldır sadece John Deere’in Konya yetkili bayisi Şakiroğlu ile

çalışmaktadır. Tarımdaki en son teknolojileri yakından takip eden, Türkiye’nin en modern çiftliklerinden biri olan işletme, şimdi de Türkiye’nin en büyük traktörünü satın alarak örnek olmaya devam etmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300