• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Ziraat Odası Başkan Adayı Eser, “Hizmeti çiftçimizin ayağına getireceğiz”

Ziraat Odası Başkan Adayı Eser, “Hizmeti çiftçimizin ayağına getireceğiz”
1 Şubat Pazar günü yapılacak Ziraat Odası Başkanlığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Aksaray Ziraat Odası Başkan Adayı Kadir Eser delegele ve çiftçilerle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştiriyor.

İstişare toplantısında delegele ve çiftçilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Adayı Kadir Eser, 1 Şubat 2015 Pazar günü yapılacak seçim hakkında delege ve çiftçiler bilgi verdi.


Çiftçilerimizin bütün sorunlarını biliyorum ve Aksaray’lı çiftçilerimize daha iyi hizmet edebilmek için bu göreve talip olduğunu belirten Başkan Adayı Kadir Eser, Çiftçilerimiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Seçimi kazanmamız halinde, çiftçilerimizin tarlada, bağda, bahçede, arazide şartlarının elverişsiz olduğu durumlarda her bölgede onların rahatça hizmet alabilmeleri için çalışacağız” dedi.


Seçim sonrası, Ziraat Mühendislerinin ve Danışmanların çiftçilerin her zaman yanında olacağını vurgulayan Başkan Adayı Eser, Çiftçilerimizden ücret almak yerine, çiftçilerimize alternatif tarım ve hayvancılık politikaları sunarak onlara para kazandırma adına önemli projeler üreteceğiz. Çiftçilerimizin sorunlarına yerinde müdahale ederek, gerekli çözümler üreteceğiz. Çalışmalarımızı kendi başımıza değil, gerek ekibime, gerek üreticilerimize danışarak istişare ederek yürüteceğiz. Ziraat odamızın modern seviyeye getirilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Taş toplama aracını çoğaltılıp her bölgeye eşit bir şekilde çiftçimizin hizmetine sunacağız. Çiftçilerimizi modern tarımsal bilgiler doğrultusunda değiştirmek, geliştirmek için var gücümüz ile çalışacağız” diye konuştu.


Ziraat odasına gelen her çiftçimiz sanki kendi evinde gibi hizmet alacak diyen Eser, Bankada sıra bekler gibi değil, sanki evinde çay içer gibi çayını içip işleri yapılacak. Her zaman çiftçimize karşı personel güler yüzlü davranacak ve hiçbir aksaklığa sebebiyet verecek.


Ziraat odasından gelen her çiftçimiz kimseden azar işitmeyecek.


Ziraat Odası köylüden sadece aidat toplayan bir kurum değil, çiftçimize her alan hizmet veren bir olacak. Ziraat Odası ekmeğini alın teri ile topraktan kazanan milletin efendisi çiftçilerimizin odası olacak” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300