• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

2 Mart Eskilliler Gecesi!

Mustafa Bozdağ

Koya’da Faaliyet Gösteren Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği ikinci yılında yine güzel bir program ile bu hafta 02 Mart Cumartesi günü kutlamaya hazırlanıyor.

Gurbette yaşayan insanlar için özlemin, sılanın, çoğu zaman adını duyunca burnunun direğinin sızlatan, tüylerinin diken diken eden ifadedir, “ESKİL”

O sevgiyi; Süleyman Altan önderliğinde yola çıkan arkadaşlarımızla birlikte insanların kalbine, gönlüne yazalım gayreti içindeyiz.

Hemşerilerimizin sesi soluğu olma adına Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği 2  yıl önce kurlan derneğimiz, 2 yıl içerisinde önemli hizmetlere imza attı.

Özellikle geçen yıl 103 Eskilli Üniversite Öğrencisine burs verilmesi bunun en çelikleşmiş somut hali. Bu yılda yine 116 öğrenci müracaat etmiş bu öğrencilerimize burs vermek için yoğun efor sarf ediliyor.

02 Mart Cumartesi akşamı saat 18.30’da Konya Karatay Aziziye Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz etkinlikte Havva Öğüt, Tuncay Atum, Mehmet Kimsesiz, Hüseyin Çeçen ve Ahmet Aslan  çok değerli sanatçılarımız sahne alacak.

Ayrıca derneğimize gelir olarak kaydedilecek bir biletin ücreti sadece 10 TL.

Hemşerimiz Mevlut Keskin’in sunuculuğunu yapacağı programımızda yarışmalar ve sürpriz hediyeler de mevcut olacak.

Ayrıca bu programa sponsor Ana Sponsorlarımız, Safran Yapı ve  Çeçenoğlu Turizm’e, sponsorlarımız Selçuklu düğün malzemeleri ve Kelikler Petrol’e, Hediye sponsorlarımız, Karatay Ulubatlı Hasan Mah. Muhittin Cırık’a,  Tahtakale Halı Mobilya’du,  medya sponsorlarımız haberfark.net’e, Eskil Gazetesi ve Tuz gölü gazetesi’ne desteklerinden dolayı  şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Kaynaşma adına önemli bir kilometre taşı olan programımıza tüm Eskilliler davetlidir.

Kaynaşma, dostluk adına gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde Allah kaza bela vermesin ve alnımızın akıyla çıkmamızı nasip eylesin.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300