• BIST 10266.36
  • Altın 2392.858
  • Dolar 32.3644
  • Euro 34.7852
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Ak Kadrolar Memurlarla Buluştu

Ak Kadrolar  Memurlarla Buluştu
Eğitim Bir Sen Aksaray Şubesi tarafından organize edilen 6 aylık İl Divan Toplantısı, özel bir tesiste gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı ile başlayan programa yüzlerce sendika üyesi katıldı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, öğretmenlerin mesleki önemine değinerek, “Biz Allah’ın ilk emri olan "oku" ile başlayan İslam medeniyetinin temel dinamiği olan bir milletiz. Gerçekten bizim hayatımızın en önemli yeri eğitim. Dün okul sırasındaydık, bugün Allah bize buraları nasip etti. Uzun vadeli bir iş yapıyorsunuz. Belki dönem dönem bize kırılıyor da olabilirsiniz, ama dünya toplumunda teşkilatlarımızın ana çatısını değerli öğretmenlerimiz oluşturmaktadır” şeklinde konuştu.


"İŞİN CİDDİYETİNİ LÜTFEN HERKESE ANLATALIM"


Programda konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, yaklaşan seçime az bir zaman kala heyecanlarının arttığını belirterek, “1 Kasım’a az bir zaman kala heyecanımız artıyor. Bizim hedefimiz 3-0”ı gerçekleştirmek. Türkiye’de de tek başına iktidar olmak. Bunun için dua istiyor, destek istiyoruz. Halkımız buna inanmış. Her yeri geziyoruz ve hepsinde de net bir ifade var; 'Bu ülke Ak Parti tarafından yönetilmezse başka yönetebilecek hiç bir parti yok.' Gönülden inanın ki, 3-0”ın burada olduğunu görüyorum ve inanıyorum. Özellikle bu durumdan esnafımız çok etkilendi. Dükkân fiyatları artıyor, aldığı ürünlerin fiyatları artıyor. Bunları esnaflarımız söyledi bize. Memurlarımızın da biraz daha işin farkına vararak, inşallah gidebileceğimiz her yere gidip bu işin ciddiyetini hatırlatmalıyız. Resmen Kurtuluş Savaşı'nın içindeyiz. O zaman cephede silahla savaşılıyordu; ama şu anda da küçük bir örneğini yaşıyoruz” dedi.


"AK PARTİ'NİN KADERİ, TÜRKİYE'NİN KADERİYLE ÖZDEŞLEŞMİŞ"


AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti de konuşmasında tek başına iktidar olabilecek tek bir parti olduğunun ve bunun da Ak Parti olduğunun altını çizerek, “Türkiye’nin kaderiyle Ak Parti'nin kaderi özdeşleşmiş. Ak Parti kaybederse Türkiye, Türkiye kaybederse herkes kaybeder. Memurlarımız bizim için çok önemli. Bunu artık kendi kaderimiz olarak görmeliyiz.” Dedi.


"YA AK PARTİ DİYECEĞİZ YA DA ARAYIŞLARI SEÇECEĞİZ"


AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu ise konuşmasında Türkiye’nin 1 Kasım’da çok ciddi bir seçime gittiğini belirterek, “7 Haziran’da Türkiye bir şekilde sandık yoluyla adeta kendi kendinin üzerine kapaklandı. Şöyle siyasi tarihi geriye doğru bir tarayın. Demokrasilerde sandık, yönetimi ortaya çıkarmak için ortaya konulur. Eğer o çıkmazsa istikrarsızlık ortaya çıkar. Seçime, ülkeyi idare edecek bir hükümet çıkartmak için gidilir. 7 Haziran’da olmadı ama şimdi tekrarlıyoruz. Anayasamıza konan bir hükümden yola çıkarak bunu yapıyoruz. Yani demokrasi işliyor. Milletler, kendisi için karar verme imkânını elinden kaybetmediği sürece çıkış yolunu bir şekilde bulur. Milletin hakkının elinden alınmaması için, milletin üzerindeki vesayetlerin alınmaması için 13 yılda çok ciddi çalışmalar yapıldı. Ak Parti iktidarı bu vesayetlerin hepsini kaldırdı. Ekmeğimiz, ülkemiz, huzur ve güvenimiz, geleceğimiz için söylüyoruz; Tarih bizi öyle bir noktaya getirdi ki, ya AK Parti’yi seçeceğiz ya da arayışları devam ettirmeyi seçeceğiz ve burada da sıkıntı devam edecek. Şu anda Türkiye’de sabırlı bir şekilde verilmiş bir kararın bekleyişi var. 1 Kasım’da ortaya konan sandık ile daha önce tarihimizde aştığımız dar boğazlar gibi, bu dar boğazları da aşacağız inşallah. Türkiye’nin sıkıştığı bu darboğazdan çıkıp yoluna devam etmesi olarak görün bunu. Milletin kendi içinden, kendi istikbali ile ilgili bir karar verme işidir bu. Sizlerden ricam, devlet memuriyetliğinin bir rahatlığı vardır ve bunun bir de sahipliği vardır. Siz ülkenin aynı zamanda sahibisiniz, eşiniz, dostunuz. Bu duruma farklı bakılabilir, ama siz bunu bir seçim olarak değil, bir afet olacak da onu haber veriyormuş gibi anlatın.” Dedi.


aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300