• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C

Osmanlı Turan Ocaklarından Basın Açıklaması

Osmanlı Turan Ocaklarından  Basın Açıklaması
Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkanı Yaşar Özkahraman'ın açıklaması şu şekilde:

 

suna_gol.jpeg

  Haber Suna Göl 

Türkiye, içeride “Kıran 1, 2, 3, 4”, Irak’ta “Pençe 1, 2, 3” operasyonlarını yaparak, Fırat’ın Batı’sında dirayet göstererek, Fırat’ın Doğu’sunda ABD’nin bütün oyunlarına rağmen sabırla hazırlıklar yaparak coğrafyanın tamamını tehdit eden “harita” müdahalelerine, kendi oyun kurucu gücünü göstererek, Doğu Akdeniz ve Ege’de bütün Batı dünyasına meydan okuyarak tarihin en büyük mücadelesini veriyor.

Pençe 1 ve 2'yi, Kıran 1 ve 2’yi son derece başarılı bir şekilde icra eden Mehmetçik, o alanları sadece teröristlerden temizlemekle kalmadı, askeri üslere de sahip oldu. Alandaki              PKK unsurlarının geçiş noktalarını kesen Türkiye, her iki operasyonda da içeriye sızan teröristlerin bölgedeki unsurlarını kalıcı olarak yok etmeyi başardı.

Türk Milleti, asırlardır bu topraklar için bedel ödemiş, bugün itibariyle de hem içeride hem dışarıda beka mücadelesi vermektedir. Bu mücadele, İstiklal Savaşı’nın devamıdır...

Bölücü terör örgütü mensuplarını kış üslenmesine girmeden bulup gebertmek, haberleşme ağını çökertmek, bölgeler arası geçişleri engellemek amacıyla 17 Ağustos'tan itibaren Hakkari, Şırnak, Van, Siirt, Batman ve Mardin kırsalında büyük çaplı "Kıran" operasyonlarını başarıyla icra eden TSK, bugün itibariyle de Ağrı, Kars, Iğdır üçgeninde Kıran-4 operasyonunu başlattı.

Türkiye, Pençe ve Kıran operasyonlarıyla PKK'nın tüm kamp bölgelerinde alan hakimiyeti kuruyor, hem Fırat Kalkanı hem de Zeytin Dalı operasyonlarıyla bütünleşecek şekilde ilerliyor. Tüm bunlar bir zincirin halkaları...

Fırat Kalkanı, Afrin operasyonu ve bugün Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe ve yurtiçindeki Kıran operasyonları yapılmasaydı, bugün itibariyle İran sınırından Akdeniz’e kadar olan kuşak, tamamen bir Batılı işgal kuşağı olarak tamamlanmış olacaktı.

Osmanlı Turan Ocakları olarak bizler, devletimizin ve tüm emniyet güçlerimizin  bu onurlu mücadelesini canı gönülden destekliyor, Yüce Allah’tan başarılarının devamını diliyoruz.

Osmanlı Turan Ocakları Genel Başkanı

Yaşar Özkahraman

 

Haber:Suna Göl

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300