• BIST 9079.97
  • Altın 2321.968
  • Dolar 32.3088
  • Euro 34.9846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

AK Parti Aksaray İl Başkanı Karatay: "Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Karatay: "Kutlu Yürüyüşe Devam Ediyoruz"
AK Parti Genel Başkan Adayının açıklanmasının ardından bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Aksaray İl Teşkilatı, yeni genel başkan adayının Türkiye’ye ve dünyaya hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay,


AK Parti’nin diriliş partisi olduğunu belirterek, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım genel başkan adayımız olarak 22 Mayıs tarihinde kongremizi birlikte yapacağız. Ülkemizin birliği, beraberliği, huzuru için AK Parti’nin kurumsal yapısındaki bu bayrak değişiminde inşallah hep birlikte genel başkanımız, akabinde de başbakanımız olarak görevi devralmasını temenni ediyoruz. Partimiz 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda ikinci olağanüstü büyük kongresini yapacaktır. Genel başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu AK Parti’nin genel başkanlığını yürüttüğü bu süreçte içerisinde AK Parti’nin daha ileriye gitmesi, AK Parti’nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli, son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı kendi kararı ile olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. AK Parti’nin genel başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena’da olacağız. Kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçilecek olan genel başkanımız ile birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” dedi.


Toplantıda konuşan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı da, yeni genel başkan adayı Binali Yıldırım’ın icracı ve başaralı bir bakan olduğunu belirterek, “Yeni Genel Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım’ın kararı alındı, hepimize duyuruldu. Bu vesile ile hem Aksaray’ımıza, hem milletimize, memleketimize hayırlı olsun diyorum. Kendisi icracı bir bakan. Çalışmaları ve yapmış olduğu faaliyetleri ile ulaştırma alanında Türkiye’mizi bambaşka noktalara taşıdı. Bu faaliyetlerini inşallah Başbakan ve genel başkanımız olduktan sonra da devam ettireceğine inancımız tam. Kendisinin de ilk açıklamalarında terörle ilgili sorunun bir an önce ülke gündeminden düşeceği açıklaması yaptı. Bu konuda da kararlılıkla ve istikrarlı bir şekilde gideceğimize ben gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.


Toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300