• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

AK Parti Aksaray’dan 14. Yıl Kutlaması

AK Parti Aksaray’dan 14. Yıl Kutlaması
Ak Parti’nin 14. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Türkiye’nin yegane umudu olan AK Parti’nin Türkiye’nin omurgası olan bir parti olduğunu söyledi.

AK Parti ile birlikte Türkiye’de birçok şeyin değiştiğini ifade eden İl Başkanı Karatay, “14 yıllık süre zarfında ülkemize kurulduğu günden bu güne kadar millete hizmet etmeyi kendine şiar edinen partimiz, milletin efendisi değil hizmet karı olmuştur. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kurulan ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde siyasi hayatına devam eden partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, partisi olarak, kurulduğundan bugüne kadar, hizmet siyasetinin adresi olmuş, gönüllerde taht kurmuştur” dedi.


Ak Parti’nin 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğunda Türkiye’de bir enkaz bulunduğunu hatırlatan İl Başkanı Karatay, “Ekonomik krizden henüz çıkamamış olan ülkemiz 6 sıfırlı parasıyla, IMF’den her yıl aldığı borçlarla adeta Osmanlı’nın son dönemlerindeki muameleyi görüyordu. Başbakanımız ve AK Parti o gün tek başına iktidarı teslim eden milletinin güvenini boşa çıkarmadı ve yaptığı hizmetlerle milletin partisi olduğunu ortaya koydu. Girdiği bütün seçimlerin tek galibi olan Ak Parti yalnızca ülkemizi ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda rahatlatmamış aynı zamanda dünyanın da örnek ülkesi olmasını sağladı. Bugün geldiğimiz noktada dünya ekonomik kriz ile boğuşurken biz IMF ile bağlarımız koparıp IMF’ye olan borcumuzu sıfırlamış durumdayız ve IMF’ye borç verir duruma geldik. Adını gururla andığımız bir Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, göğsümüzü kabartan bir Türkiye Cumhuriyeti var. AK Parti olarak kurulduğumuz 14. yıl, iktidara geldiğimiz 13 yıldan beri milletimizin başını öne eğdirmedik. Yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk. Bundan sonra da milletimizin de desteğiyle var gücümüzle milletimizin selameti için çalışmaya ve birilerinin değil, milletin iktidarı ve hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300