• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Aksaray CHP'de Koşar bırakıyor...

Aksaray CHP'de Koşar bırakıyor...
Aksaray CHP İl Başkanı Doğan Koşar Kendisine ait sosyal medya hesabından görevi bırakacağını söyledi.

İşte Aksaray CHP İl Başkanı Doğan Koşar  sosyal medyadan yaptığı açıkalama; 

Yaklaşık 3.5 yıldır sürdürdüğüm CHP Aksaray il Başkanlığı görevini Pazar günü,saat 13.00’te Aksaray Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapacağımız kongrede arkadaşlarıma devredeceğim.Kongremizin seçeceği arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.Amacımız Ülkemizde İnsan haklarına ve hukukun üstünlüğüne;laik,çağdaş,katılımcı ve çoğulcu demokrasiye dayanan hakça bir düzen oluşturmaktır.Aksaray'lı hemşerilerimizi kong...remize davet ediyoruz.

Yeni ve demokratik bir anayasanın yapılması,toplumsal barışın sağlanması,hukukun üstünlüğünün ve gelir adaletinin sağlanması,ülkemizin bilgi toplumuna dönüştürülüp,katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesinin sağlanması,kısaca ülkemizde yaşayan herkesin mutluluğu için mücadelemiz devam edecektir.
Yaptığımız uyarıları dinlemeyen AKP iktidarı, Terör örgütü ile iktidar ve başkanlık gizli ajandası ile yaptığı pazarlıklar sırasında, Terör örgütünün Kentleri silahlarla doldurmasına göz yumarak yaklaşık iki yüz bin insanın evlerinden olmasının zeminini hazırlamıştır.
Eleştirilerimizi kulak ardı eden AKP,Yanlış dış politikaları nedeni ile komşularımızın tamamı ile düşman olmamıza neden olmuştur.Irak’a sokulmuyoruz.Suriye’de masadan dışlanıyoruz.Suriye’de uçaklarımız uçamıyor.Türk hava sahasını Nato koruyor.Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin son Suriye kararı, AKP’nin Suriye politikasının yanlış olduğunu tescil etmiştir.Esad’ın en az iki yıl daha başta kalmasını garanti etmiştir.
İl Kongremiz Ülkemiz ve Akasaray’ımız için duyduğumuz sorumluluğun bir parçası olarak CHP’ye yakışır şekilde,seviyeli,demokratik,saygılı bir şekilde icra edilecektir.
Kongremizde iki İl başkan adayı yarışacaktır.Ali rıza Toprak eski il başkanlarımızdan, milletvekili adaylarımızdandır,Haşmet Tekin Ökçe,Aksaray’ımız için proje üreten, proje grubu üyelerinden ve eski milletvekili adaylarımızdandır. Kim seçilirse seçilsin CHP kazanacaktır.Arkadaşlarımıza başarılar diler kamuoyuna saygılar sunarım.

CHP
AKSARAY İL BAŞKANI DOĞAN KOŞAR

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300