• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Erel, 2 Dönem Belediyecilik Oynayanların Bugün Vicdanı Rahat Mı?

Erel, 2 Dönem Belediyecilik Oynayanların Bugün Vicdanı Rahat Mı?
MHP Aksaray İl Başkanı Ayhan Erel'in Aksaray'da yaşanan sel felaketi neticesinde yaptığı basın açıklaması şöyle...

MHP İl Başkanı Ayhan EREL sel felaketinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirken‘’şiddetli yağmur ve dolu neticesinde şehrimizin bir çok kesiminde bulunan vatandaşlar zarar görmüştür. Evleri ve iş yerleri sular altında kalanlar olduğu gibi, tarım ve hayvancılık açısından da büyük kayıplar yaşanmıştır. Yüzlerce küçük baş ve büyük baş hayvan telef olmakla birlikte, bir çok ekili alanda ki mahsuller kullanılamaz hale gelmiştir.


  Ulusal kanallara kadar taşınan felaket Aksaray’ da ne denli bozuk bir alt yapı olduğunu gözler önüne sererken, iki dönem Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Nevzat PALTA’ nın şehri yönettiği dönemde aslında şehir için hiçbir şey yapmadığını da gözler önüne sermiştir. Alt geçitler kullanılamaz hale gelmiş, şehir merkezinde bulunan sarraflar çarşısı bile sudan etkilenmiştir. Vatandaşa size ev yaptık diye yaptıkları ve o evlerin oyları arkasına sığındıkları TOKİ bölgesi büyük zarar gören bölgelerimiz içindedir… AK Parti yetkililerinin basın toplantılarında ‘’ arkadaşlar hastane hastane deyip duruyorsunuz bizim hastanemiz var ‘’ diye övündüğü Aksaray Devlet Hastanesi bile yağmur sularından nasibini alarak sular altında kalmıştır. Bazı okullarımız gece boyu sabah öğrencilere eğitim verebilmek için öğretmen ve yöneticileri ile birlikte su boşaltma çalışmaları yapmıştır. Şehrin kurtuluş mahallesi gibi hizmet almakta şanssız mahallelerinde oturanlarda dün aynı oranda selden etkilenmiştir…


Öncelikle selden zarar gören tüm vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun diyoruz. Bizler insan olarak böylesi kötü manzaraları görmekten duyduğumuz üzüntüyü kelimelerle ifade edemiyoruz. Lakin şunu da söylemeden geçmek istemiyoruz. Yağmur Yüce Rabbimizin bir nimetidir, bu nimet felakete dönüyor ise bu insanoğlunun ihmalidir! Bu gün Milletvekilliğine talip olarak vatandaştan oy isteyen Sayın PALTA, acaba dünkü yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşların üzüntülerini ne derce paylaşıyor ve hiç vicdan azabı duyuyor mudur? İki dönem o koltuğu boş yere işgal ettiğinin en büyük kanıtı dün yaşadığımız felakettir… Keşke hiç yaşanmasa da bizde bu gün, vicdan azabı duyuyor musun sorusunu Nevzat Beye sormasaydık… Lakin yaşandı ve soruyoruz… Sayın PALTA vicdanınız rahat mı? Şimdi siz hangi cüretle halen bu vatandaştan oy istiyorsunuz? Şehir için yaptıklarınız bir elin parmağını bulmazken, sizin zamanınızda yapılmayan alt yapı bu gün halen bu şehre zarar ziyan getirirken, sayenizde vatandaşlarımız bugün kaybettikleri için ağlarken, siz halen oy isteyebiliyor musunuz ?


Milliyetçi Hareket Partisi olarak, selden zarar gören vatandaşlarımızın yaralarının en kısa zamanda sarılmasını diliyoruz, zarar gören yerlerde ziyaretlerimiz ve incelemelerimiz sürüyor.Vatandaşımızı da bu şehirde senelerce yönetici konumunda olup ta hiçbir şey yapmayanları sandıkta cezalandırmaya davet ediyoruz. Tüm halkımıza geçmiş olsun’’ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300