• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Erel, ‘’Aksaray, MHP ile Yürüme Kararı Verdi‘’

Erel, ‘’Aksaray, MHP ile Yürüme Kararı Verdi‘’
Erel, ‘’Aksaray, MHP ile Yürüme Kararı Verdi‘’

MHP Aksaray İl Başkanı Ayhan EREL yaptığı değerlendirme açıklamasında’’ Milliyetçi Hareket Partisi olarak hafta sonunu da verimli bir şekilde geçirdik. Adaylarımız Parti teşkilatımız ile birlikte yapmış oldukları ziyaretlerde halkın yoğun teveccühü ile karşı karşıya kaldılar. Partimize ve adaylarımıza gösterilen yakın ilgiden çok memnunuz… Aksaray Bizimle Yürüme kararı aldı ‘’dedi.


MHP Aksaray Milletvekili adayımız Turan YALDIR hafta sonu başta Hırkatol köyünü ziyaret etti. Hırkatol köyü bizi coşkulu bir şekilde karşılayarak bağrına bastı köyün kahvesinde hemşehrilerimiz ile sohbet edip,dertlerini dinleyip dertlerine çare olacağımızın sözünü verdik.


Daha sonra, Hamidiye Mahallemizi,Aratol mahallemizi ve TOKİ Akbel konutlarımızı ziyaret ettik…  TOKİ de yapılan ziyaretlerimiz vatandaşlar tarafından mitinge dönüştürüldü. Yoğun teveccüh ve ilgiden dolayı bir kez daha Aksaray’ın bize olan güven ve sevgisini görmüş olduk… Sözünün eri adaylar istediğini belirten vatandaşlar doğru tercihin MHP adayları olduğunu biliyor ve bizi destelediklerini belirtiyor. Hepsine güven ve destekleri için teşekkür ediyoruz… dedi.


MHP Milletvekili Adayı Tuğrul KARACAER’  in hafta sonu çalışmalarını değerlendiren EREL ‘’ İkinci sıra Milletvekili Adayımız Tuğrul KARACAER ise hafta sonu parti teşkilatımız ile birlikte Eskilde, Cırıklar,Akkaş,Bozcamahmut,Karayağmur,Bilezikli,Ortakuyu,Mutlu,Bakalak,Isıcak,Böget,Şabanli ķöyü ve yaylalarda ev ziyaretleri düğün ve taziye ziyaretleri yaparak Eskilli hemşerilerimizle buluştu.Daha sonra, Kutlu köyünde kapı kapı sokak sokak ev ziyaretleri yaparak vatandaşla hasbihal etti, buralarda da halk yoğun ilgi ile teşkilatımızı ve adaylarımızı karşıladı.


MHP Aksaray üçüncü sıra adayımız iseKılıçarslan EKİN ise, Hasandağı eteklerinde,hasandağı yürekli Elmacık ve Koçpınarlıhemşehrililerimizin yanı sıra,Hasandağı köylerinden Kargın,Yuva,Karaören ve Yenipınarda da halkla buluştu. 


Ayhan EREL açıklamasında ‘’ Kadın kolları ve partimizin tüm birimleri ziyaretler sırasında adaylarımızı yalnız bırakmadı. Çalışmalarımız Milliyetçi Hareket Partisinin iktidara adım adım yaklaştığını ve halkın tercihini MHP den yana kullanacağını işaret ediyor. Türkiye’ yi baskı rejimi ile yönetenler, artık bir kere daha tek başına iktidara gelerek halka zulmetme ve Devletin kadrolarını kendi çıkarları için kullanma lüksüne ve imkanına sahip olamayacak… Bizim söylemlerimizle halkın sorunlarını hatırlayan ve tek işleri Milliyetçi Hareket Partisini takip ve taklit etmek olan Aksaray AK Parti adayları ise bu halkın bir 13 yılını daha heba edemeyecek. MHP buna izin vermeyecek. MHP Aksaray teşkilatı olarak adaylarımızı meclise yollayarak, Aksaray’ın kaybolan 13 senesinin hesabını soracağız. Aksaray hakkettiği değeri ve hizmeti MHP iktidarı ile görecektir. Bunun sözünü veriyor, şimdiden sandıkta ellerini vicdanlarına koyarak MHP yi destekleyecek tüm halkımıza teşekkür  ediyoruz. aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300