• BIST 10265.94
  • Altın 2392.858
  • Dolar 32.3644
  • Euro 34.7852
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Eskil’in Siyasetinin Acı Kaybı!

Mustafa Bozdağ

Yaklaşık 6 Yıldır Çeşitli İnternet Sitelerinde 3 yıla yakın bir süredir Eskil Gazetesinde yazı yazıyorum. Bu süre zarfında birçok Eskilli değerli insan tanıdım.

Bunlardan biride Mevlüt Yol!

Mevlüt Abiyi Demokrat Parti Milletvekili aday adaylığı döneminden beri isim olarak, Ak Parti’den aday adayı olduktan sonra ise yüz yüze tanıştık samimiyetimiz arttı. Yeni İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile yol arkadaşlığı yapmış, Mecliste bir dönemde danışman olarak görev yapan bir benim için değerli bir insandı…

Mevlüt abi Özellikle telefonda konuşurken çok sempatik, konuşmalarında insanı etkileme becerisine sahip Mütevazı bir insandı… Telefonla bir çok kez konuştum yüz yüze ise en son ramazan bayramında görüştüm hastalığını biliyordum. Cesaretli ve moralli olmasını söyledim. Ama ne kadar desende çeken bilir. O derin bir düşüncede idi. Çünkü daha çok gençti. Bu dünyada yapacakları ve yapmayı düşündükleri bitmemişti.

Eskil siyasetini sürekli takip eden çoğu siyasetçi ile de iç içi olan birisiyim. Eskil siyaseti güç kaybettiği dönemde çıktı cesaretli ce Ak Parti’den Milletvekili aday adayı oldu.  Düşünce aşamasında iken bende bir yazı yazmıştım “Cesaretli ol Mevlüt Yol!” bir hafta sonra beni aradı yazı için teşekkür etti. Aday adaylığı süresince kendi memleketi Eskil’de Partisinin teşkilatından yeterince destek alamamasına rağmen partisinin hiçbir üyesi hakkında olumsuz bir görüş bildirmedi. Sonuna kadar çalıştı.

Yenilenen Kasım 2015 seçimlerinden aday adaylık süreci başlamadan önce telefon ile bu sefer ben aradım “aday adayı olacak mısın diye!” Oda Mustafa kardeşim öncelikle aradığın için teşekkür ediyorum dedi.  “Ben bu seçimi yeni bir seçim olarak görmüyorum. Haziran seçimlerinin tekrarı olarak görüyorum dedi.”  Aday adayı olursam seçilen arkadaşlarıma saygısızlık yapmış olurum partimiz onları uygun gördü benim yapacağım onlara destek olmak bu dönem için dedi.

Mevlüt abi aynı zamanda maliyeci idi para politikasından iyi anlayan misafirperver bir abimizdi. Görev yaptığı yere gelen Eskilli misafirlerinden biri anlattı. Yolumuz düştü Eskilli ve Aksaraylı hemşerilerini en iyi şekilde ağırlardı dedi.

Sonuç Olarak Mevlüt Yol Eskil Siyasetine hareketlilik getiren değerli bir abimizdi. Akciğer Kanseri bu illet hastalığa yeni düştü. Mekanı Cennet Olsun Yakınlarına Baş sağlığı dilerim.

Kurban Bayramını icra edeceğiz!

İslam Dinin 5 Temel şartlarından biridir, Kurban Kesmek, Önümüzdeki pazartesi günü Müslümanın iki bayramından bir olan Ölümde olsa zulümde olsa kurban bayramını icra edeceğiz. 

Peygamberimizin Hicretinin ikinci yılından itibaren kutlanmaktadır. Kurban Bayramında, dinimizce, gerekli vasıfları taşıyanların kurban kesmesi vaciptir.

Başta tüm İslam Alemi olmak üzere Tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutlar hayırlara vesile olması Cenabı Allahtan Niyaz ederim

 Herkese İyi bayramlar dilerim.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300