• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Eşmekaya Belediye Spor takdiri hak ediyor!

Mustafa Bozdağ

Bu yıl Eşmekaya Belediye spor kurularak başarılı sonuçlar almaya başladı. Tabi bunda Oğlu futbolcu olan futbola özel bir tutkusu olduğunu düşündüğüm Tayfur Başkan’ın katkısı büyük ,

Nedir efendim önce Eşmekaya’nın öz evlatlarını kendi takımına kazandırdı.  Burada da Eskilgücü biraz zararlı çıktı. Eskil gücünden iskeletini oluşturan Rıdvan Aygün, Remzi Burhan Bakım gibi Eşmekayalı futbolcular doğal olarak Eşmekaya Belediye Spor’u tercih ettiler.

Önce Tayfur Başkanın Eşmekaya ’da Spor için yaptıklarına kısaca değinecek olursak,

Eşmekaya ’ya bir Halı saha kazandırdı.

Eşmekaya Belediye Spor ’un kurulmasına öncülük etti.

Halı sahanın işletmesini ve gelirini Eşmekaya Belediye spora verdi.  Bu sahanın işletmesi kulüpte olduğu için Eşmekaya Belediye spor maddi sıkıntı çekmedi.

Tebrikler Eşmekaya Belediye spor!

Eşmekaya Belediye sporda lige iyi bir başlangıç yaptı.

İlk Maçında Gülağaç karşısına çıktı bu maç Eşmekaya 1-0 önde iken, hakem maçı tatil ederek maç Eşmekaya Lehine 3-0 tescillendi,

2. Hafta mücadelesinde Sultanhanı ile karşılaştı. Bu maç 1-1 sonuç ile tamamlandı,

3. Hafta mücadelesinde Topakkaya’yı 5-0 net bir skor ile mağlup etti.

 4. Hafta mücadelesinde Sarıyahşi Belediye Spor’u 4-1 ile geçerken,

5. hafta mücadelesinde, Ağaçören Belediye Spor’u 11-2 gibi ezici bir sonuçla yenerek liderliği Sultanhanın’dan tekrar aldı.

Eşmekaya Belediye Spor 5 haftada 24 gol atarken kalesinde sadece ve sadece 4 gol gördü. Ne diyelim Eşmekayanın bu haklı galibiyet serisine şapka çıkarıyor. Başarılarının devamını diliyorum. Tayfur Başkanı da Spor’a yaptığı ve kazandırdıklarından dolayı tebrik ediyorum.

Eskil Belediye Spor Kulübü kurulmalı!

Bakının Eşmekaya başardı. Belediye Bünyesinde bir spor kulübü kuruldu. Eskil’de de sporda başarı elde edilmesi isteniyor ise Eskil Belediye spor kulübü kurulmalı bu benim naçizane görüşüm.   Daha önce Eskil Belediye Spor Kulübü Kurulmalı dedim. Bir kez daha diyorum.

Eskilgücü ilk iki hafta galibiyet, Ortaköy beraberliği derken takım 2 haftadır yeniliyor. Burada da Teknik Direktör Erkan Uygun ile yollar ayrılmasından sonra şu an takımın başında bir teknik direktör yok,  Süleyman Hoca çalıştırıyor fakat takımın en kısa sürede kendisine bir teknik direktör bulması şart olduğunu düşünüyorum.  Başkanın bu sorunu en kısa sürede çözmesi gerekir. Başkanımız çok gayretli bunu da kısa sürede çözeceğine inanıyorum.

Yine de kartallar yüksekten uçar diyor. Çöl kartallarının uçuşunu dört gözle bekliyorum.   Futbolcular, teknik ekip ve başkanımızı da canı gönülden tebrik ediyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300