• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Eşmekaya’nın Sportif Vizyonu!

Mustafa Bozdağ

Geçen hafta içerisinde Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan’ı ziyaret ettim. Ziyaretimiz esnasında Eşmekaya ve Eşmekaya Belediye Spor ağırlıklı oldu. Başkan bize kısaca Eşmekaya Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.  İlk olarak ihaleye çıkan Eşmekaya sanayi sitesi hakkında konuştuk. Bu etap tamamlandıktan sonra devamının geleceğini söyledi. 

Konu Eşmekaya ’da spor geldi;

Sportif anlamda Kapalı spor salonu, Halı saha yapıldığını, Eşmekaya Belediye spor faaliyetlerine 3  kategoride devam eden Aksaray’da 3 takımdan biri olduğunu asıl gençleri kazanarak Türk futboluna kazandırmak olduğunu  söyledi.

Eşmekaya Belediye spor bu yıl kuruldu.  Takımı sürekli takip ediyorum. Elimden geldiği ölçüde maçlarına gidiyorum.  Gerekli desteği sunuyoruz. Takımda başarılı sonuçlar ile bu desteğin karşılığını veriyor.  Hedefimiz BAL ligi inşallah bu hedefe de  kısa sürede ulaşacağız.

Bu yıl turnuvada Eşmekaya Belediye Spor’a sporcu kazandırılması adına turnuvayı takip edip takım için faydalı olabilecek futbolcuları bünyemize katacağız.   Bu sporcu kardeşlerimizin neden Eşmekaya Belediye Spor’u tercih edeceklerini de  kendilerine atlatacağız.

Sonuç olarak Sayın Başgan Eşmekaya için bölgemiz için spor kültürünün oluşmasında sporcu kimliğimle elimden geleni yaptım yapmaya da devam edeceğim.   Bu alanda bir vizyon oluşması gerekiyor.

Sohbetimizin içeriği oldukça genişti. Fakat Sayın başkanımızın sportif alanda yapmak istedikleri beni etkiledi.  Ama ricam bu vizyon devam etsin

Akıbeti

Eskil Taekwondosu,

Eskilgücü futbol kulübü,

Can çekişen Okculuk,

İsmini kısa bir süre duyduğumuz güreş,

Bir şampiyonluk heyecanı yaşanan voleybol gibi olması.

Ama Eskil Süper ligi olana köyler arası futbol turnuvası  başlayacak olması beni yine mutlu etti. Turnuvaya katılacak takımların centilmence bir mücadele sergilemesini bekliyorum. Yeni türbinine yakışır bir turnuva olmasını istiyorum.

Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300