• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda? (Altınordu - FB)

Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda? (Altınordu - FB)
Ziraat Türkiye Kupası 4. haftada Altınordu Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Fenerbahçe Altınordu maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Altınordu Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Türkiye Kupası’nda ilk 3 maçtan 4 puan çıkartan Fenerbahçe, bugün Altınordu ile kozlarını paylaşacak. İki takım arasında geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu’nda oynanan mücadelede İzmir ekibi, Taha’nın golüyle öne geçmiş, Diego 81. dakikada takımına 1 puanı getiren golü atmıştı. Sarı- Lacivertliler’de İsmail Kartal, diğer kupa mücadelelerinde olduğu gibi yine gençlerle, A takımda yedek kalan oyunculardan oluşacak bir 11’le sahaya çıkacak. Gruptaki tek galibiyetini Bayburt deplasmanında alan Kanarya, ikinci zaferiniİzmir’de almak istiyor. Sarı- Lacivertliler gibi 4 puana sahip olan Altınordu ise geçtiğimiz hafta Saracoğlu’nda yapamadığı sürprize bu akşam imza atmaya kararlı. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. 

Fenerbahçe maçı erteleniyor mu? Şok başvuruFenerbahçe ve Altınordu teknik direktörleri maçın iptali için hakeme başvurma kararı aldı.


3 genç 11'de


Fenerbahçe’de İsmail Kartal, ilk maç maçta 11’de oynattığı sağ bek Savaş Polat’ın yanı sıra Muhammed Akarslan’ı İzmir kafilesine dahil etmedi. Kartal, maç kadrosuna alt yapıdan 7 oyuncuyu dahil etti. Bu isimlerden orta sahada görev yapan Caner Koca ile Uygar Mert Zeybek ile kanatlarda oynayan Ramazan Civelek’in bu akşam sahaya 11’de çıkmaları bekleniyor. 


İsmail Kartal'dan izinn dopingi


Hafta sonunda oynanacak maçların ardından lige ara verilecek. Fenerbahçeli oyuncuların, cumartesi günkü Başakşehir mücadelesinin ardından 8 Ocak’a kadar tatile çıkması bekleniyordu. İsmail Kartal, son haftalardaki başarılı performansı nedeniyle öğrencilerine jest yaptı. İki gün fazladan izin verdi. Buna göre Sarı- Lacivertliler, 10 Ocak’ta çalışmalara başlayacak.

 

Altınordu Fenerbahçe muhtemel 11'ler


ALTINORDU: Ramazan, Koray, Çağlar, Rıza, Erdoğan, Ozan, Serkan G., Arif, Taha, Mertan, Göksu


FENEBAHÇE: Mert, M.Topuz, Serdar, Kadlec, Hasan Ali, Selçuk, Caner Koca, Uygar Mert, Diego, Ramazan, Kuyt


STAT: İzmir Atatürk

SAAT: 18.00

YAYIN: ATV

HAKEM: Volkan Bayarslan

Tek fark atıyor 3 puan alıyor

Ersun Yanal göreve geldiğinde, bu sorumluluğu taşıyıp taşıyamayacağı tartışma konusu olmuş ve ilk hafta 2-0'lık galibiyetten 3-2'lik mağlubiyete dönüşen Konya maçı Yanal muhaliflerinin eline koz vermişti. Ancak, sonrasında Ersun Yanal'ın takımı inanılmaz geri dönüşlerle toparlandı. Tek gollü galibiyetler, son dakika golleriyle kazanılan Kasımpaşa, Erciyes, Bursa, Antalya, Rize maçları, Beşiktaş beraberliği Fenerbahçe'yi ateşledi. Birden çok kırılma noktasını başarıyla geçen sarı-lacivertliler bu moralle vites arttırdı ve şampiyonluğa uzandı. Kariyerlerinde ilk şampiyonluklarını Fenerbahçe'de yaşayan Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'a yardımcılık yapan İsmail Kartal da bu sezon benzer bir hikâye yaşıyor. Toplam 10 galibiyetinden 8'ini tek farkla alan Kartal'ın takımı, son 10 dakika bulduğu gollerle 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler bu sezon 7 defa penaltı kazanıp bu atışlardan bulduğu 5 golle, toplam 10 puan kaptı. 

 

Kuyt, Terim'e bağlı

Fenerbahçe sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt'la ilgili kararını Fatih Terim'in açıklayacağı yabancı kararına göre verecek. Eğer yabancı sayısı serbest bırakılırsa Hollandalının sözleşmesi 1 yıl uzatılacak. Aksi bir karar halinde Kuyt'la yollar ayrılacak

Altınordu iddialı

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek Altınordu, rakibinden çekinmiyor. Kadıköy'de aldıkları 1-1'lik beraberlikle moral bulan İzmir ekibinde Teknik Direktör Hüseyin Eroğul, “Rakibimizin gücünü biliyoruz, onlara saygı duyuyoruz. Ama hedefimiz de gruptan çıkmak” dedi.

Mert'e izin çıkmadı

Fenerbahçe, yedek oturmaktan sıkılan Mert Günok'u bırakmıyor. Çok sayıda teklif alan milli kaleciyle sözleşme yenileme kararı alan sarı-lacivertliler, yıllık 500 bin Euro olan ücretini 1.4 milyon avroya yükselterek Mert'in takımda kalmasını sağlamaya çalışacak.


Altınordu - Fenerbahçe maçı biletleri tükeniyor

İzmir'de, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile Fenerbahçe arasında salı günü oynanacak karşılaşmanın 2 gün önce satışa sunulan biletleri hızla tükeniyor.  Maç için yaklaşık 15 bin bilet satıldı. İzmir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın biletlerinin stat ile kulübün Yeşilyurt semtindeki Sait Altınordu Yerleşkesi gişeleri ve

Passolig internet sitesi üzerinden satışı sürüyor. 5, 10 ve 15 liradan satışa sunulan maç biletlerinin yaklaşık 15 bini satıldı.

Maç için Atatürk Stadı'nda yapılan seyirci yerleşim planında, iki kulüp taraftarları maç heyecanını aynı tribünde paylaşacak. Stattaki kale arkası tribünlerden bir tanesine seyirci alınmasını kararlaştıran Altınordu, kapalı tribünü iki kulübün taraftarlarına ortak açmayı, açık tribünü konuk ekip taraftarlarına, tek kale arkası tribünü de kendi taraftarlarına tahsis etti. Altınordu Spor Kulübü, maçta görme engelliler için Türkiye'de ilk kez özel düzenlemeye gidecek. Karşılaşmada protokol tribününde ağırlanacak 20 görme  engelli futbolsever, maç heyecanını Altınordu yöneticilerinden Rıza Mutkilioğlu'nun canlı anlatımıyla statta yaşayacak.

FENERBAHÇE ALTINORDU'YA HAZIR

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcuların, iki grup halinde çalıştığı bildirildi. Antrenmanda bir grubun salonda yapılan kuvvet çalışmasının ardından sahada dayanıklılık koşusuyla çalışmalarını tamamladığı, diğer grubun ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması yaptığı ifade edildi. Antrenmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı belirtildi. Sakatlıkları bulunan Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun, özel program dahilinde tedavi ve çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

FENERBAHÇE'NİN ALTINORDU KADROSU BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda daha önce oynadığı maçlarda da yedek ve genç ağırlıklı futbolculara şans tanıyan teknik direktör İsmail Kartal, sakatlıkları bulunan Emenike, Webo, Alves ve Meireles'in yanı sıra Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Moussa Sow, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ü İzmir kafilesine dahil etmedi.

Fenerbahçe'nin 18 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Mert Günok, Erten Ersu, Caner Erkin, Hakan Çinemre, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Erman Taşkın, Ramazan Civelek, Aziz Ceylan, Alper Potuk, Dirk Kuyt.

HÜSEYİN EROĞLU: 'İYİ BİR MAÇ OLMUŞTU'

Geçtiğimiz hafta 44 yıl aradan sonra Fenerbahçe ile karşılaştıklarını hatırlatan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “İyi bir maç olmuştu, iyi bir mücadele olmuştu. Berabere bitti ama en azından dostça bitti. Tabi bu maçın rövanşını da bugün oynayacağız. Fenerbahçe takımını burada en iyi şekilde ağırlayacağız. Zaten İzmirli futbolseverlerin de maça gelmeleri için bilet fiyatları ucuz tutuldu. Biz de tabii ki kupada oynayacağımız Fenerbahçe ile 44 yıl aradan sonra ikinci defa oynayacağız. Bu da dostluk anlamında iyi bir şey” dedi.

 

“SAHADAN GALİP AYRILMAK İSTİYORUZ”

Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyleyen Eroğlu, “Sahada en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Rakibe tabii ki saygı duyuyoruz. İyi bir kadroları var ve büyük bir camiaya sahipler. Biz de kendi özelliğimiz olan iyi mücadeleyi sergileyeceğiz, futbol oynayacağız. Oyunu çirkinleştirmeyeceğiz ve sahadan galip ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

“Fenerbahçe kupa maçına as kadroyla çıkmasa bile çok yetenekli ve iyi futbolculara sahip” diyen Eroğlu, “Fenerbahçe, kupada da olsa ligde de olsa her zaman hedefi olan bir takım. Biz bunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“TEMPOLU OYNAMAK ZORUNDAYIZ”

Dün ligde Manisaspor'la karşılaştıklarını da hatırlatan genç teknik adam, şöyle konuştu:“Biz de dün maç oynadık. Lig maçı çok önemliydi bizim için. Bir gün dinleme arkasından yarın bir daha oynayacağız. Ama sahaya kazanmak için çıkacağız, futbol oynamak için çıkacağız. Oyunu çirkinleştirmeyeceğiz. Tempolu oynamak zorundayız. İlk maçta da gördük, Fenerbahçe tempoyu yükseltmeye çalışan bir takım. Onlara saha içinde karşılık vermek zorundayız. Her zaman takım oyununa önem verdik. Birlikte oynar, birlikte mücadele edersek başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bu maçtan da alacağımız 3 puan bizi kupada önemli bir yere getirecek.”

İLK MAÇTA PUANLAR PAYLAŞILMIŞTI

Fenerbahçe, E Grubu'ndaki ilk maçında Kayserispor'a evinde 2-1 yenilmiş, ikinci maçında ise Bayburt İl Özel İdare'yi 3-1'le geçmişti. Altınordu ise Bayburt İl Özel İdare'yi 1-0 yenmiş, Kayserispor'a 3-0 yenilmişti. Ziraat Türkiye Kupası 3. haftasında Şükrü Saracoğlu'nda karşı karşıya gelen iki takım, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmıştı.

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300