• BIST 10273.37
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Karatay: "Cumhuriyet Tarihinin En Önemli Seçimine Gidiyoruz"

Karatay: "Cumhuriyet Tarihinin En Önemli Seçimine Gidiyoruz"
1 Kasım seçimine sayılı günler kala seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray’da AK Parti’ye yoğun bir ilginin olduğunu ve vatandaşın artık neyin ne olduğunu gördüğünü söyledi.

1 Kasım seçiminin Türkiye için önemli bir seçim olduğunu dile getiren Başkan Karatay, 1 Kasım seçiminin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacağını vurgulayarak, “1 Kasım seçimlerinde son günlere yaklaşıyoruz. Türkiye’de önümüzdeki süreçte kaderini belirleyeceği bir seçim. Bu sadece siyasi bir yarış değil. Bu seçimde ülkenin bundan sonraki yıllarda, yüz yıllarda, özellikle dünya sahnesinde yer alacağı bir seçimin arifesindeyiz. Belki de Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimine gidiyoruz” dedi.


"AK PARTİ OLARAK SORUMLULUĞUMUZU HİÇ KAYBETMEDİK, KAÇMADIK"


7 Haziran seçiminde çıkan tabloda tek başına bir iktidar çıkmadığını ve yaşanan koalisyon çalışmalarının da olumsuz sonuçlandığını belirten Başkan Karatay, “7 Haziran’da çıkan tabloda biliyorsunuz ki, tek başına bir iktidar çıkmadı. Onun akabinde koalisyon süreci çalışması sürdü ve burada da koalisyonun olmaması, akabinde PKK ile başlayan bir saldırı süreci yaşandı. Terörün hortlaması ülkemizde 3 aylık bir dönemde Türkiye’de 13 yıl boyunca tek başına iktidarlığımız sürecinde yapmış olduğumuz kazanımların bir kısmını milletimizin elinden alma yoluna doğru gidildi. Tabi biz AK Parti olarak sorumluluğumuzu hiç kaybetmedik. Sorumluluktan hiçbir zaman kaçmadık. Şunu da her defasında ifade ettik” şeklinde konuştu.


"AK PARTİ TÜRKİYE’NİN OMURGASI"


AK Parti’nin Türkiye’nin omurgası olduğuna dikkat çeken Başkan Karatay, “AK Parti Türkiye’nin omurgasıdır. Bu süreçte bizim üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapacağımızı ifade ettik ve AK Partisiz bir koalisyon olmayacağı ortaya çıktı. Ama buna rağmen AK Parti olarak Sayın Başbakanımızın önderliğinde heyetlerimiz ile birlikte tüm partiler ile koalisyon çalışmaları yapmamıza rağmen bir koalisyon ortaya çıkmadı. Çıkmadığı süreçte de yine biz sorumluluğumuzun bilincinde ve farkında olarak seçim hükümeti kurulana kadar ve kurulduktan sonra hiçbir şekilde zafiyet vermeyecek bir çalışmayla devletimizi, hükümetimizi yönetmeye devam ettik. Kararlılıkla yaptığımız mücadelelerde bugüne kadar Elhamdülillah AK Parti olarak Türkiye’yi sokulmak istenen o terör saldırılarından çıkarmak adına biz her türlü kararı başta hükümetimiz akabinde kurumlarla birlikte aldık, almaya da devam edeceğiz. Zerre kadar şüphe duymadık. Yapacağımız hizmetlerle, vereceğimiz karşılıklarla hiçbir şekilde geri adım atmadan, sarsılmadan yapılması gereken her türlü şeyi yapıyoruz. Ama artık 1 Kasım seçimlerine az bir süre kaldı. Bu tarihi bir seçim. Gerçekten milletimizin geleceği, çocuklarımızın geleceği, torunlarımızın geleceği, dünyadaki İslam coğrafyasının geleceğini etkileyecek bir seçim. Sadece Türkiye’yi değil, Tüm İslam coğrafyası ve akabinde dünyadaki bütün mazlumların gözü Türkiye’ye çevrilmiş durumda. Bizim kadar onlarda bu seçimin sonucunu merak ediyor. Bizim tek bir gayemiz var. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri sıralasak gerçekten sayfalar dolusu destan çıkar” dedi.


"TÜRKİYE’NİN VE HATTA DÜNYANIN BU ZİRVEYE İHTİYACI VAR"


AK Parti olarak tek gayelerinin bulunduğunu ifade eden Başkan Karatay, “Bundan sonraki süreçte bu aziz milleti yeniden büyük Türkiye Medeniyetini kurmak adına bu seçimde zirveye taşımak. Çünkü gerçekten buna hem Türkiye’nin hem de dünyanın ihtiyacı var. Bölgesel bir güç olduk. Bölgesel gücün ardından artık küresel bir güç olma yolunda ilerleyen Türkiye var. Buna da kimse müdahale edemeyecek. Ne içeriden, ne de dışarıdan hiçbir müdahale bu millet müsaade etmeyecek. Çünkü bizim milletimiz gerçekten tabloyu çok net bir şekilde okuyor. Bizim milletimizin mayasında, hamurunda, düşüncesinde asla ve asla bir kavgadır, bir şiddettir, bir çatışma yoktur. Tek bir gayesi vardır, herkesin bireysel olarak kendi işlerini daha sonra da ailesiyle, çevresiyle mutlu bir hayat yaşamak, hem ülkemiz adına, hem de İslam coğrafyası adına tek amacımız bu. AK Parti milletin ta kendisi olduğu için, milletin vicdanı olduğu için bu oyuna müsaade etmeyecektir. İnşallah 1 Kasım seçiminde başta Aksaray olmak üzere tüm Türkiye’de tek başına iktidarı yakalayacak bir sonuçla, Türkiye’de son 3 ayda kısa sürede olsa verilen duraklama hızlı bir şekilde üzerinden atıp yeniden yükselişe geçecektir” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300