• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

MHP Yeni Teşkilatı belli oldu

MHP Yeni Teşkilatı belli oldu
Genel Merkez tarafından İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarının kapatılmasının ardından yeni teşkilat kurma görevi verilen Ramazan Kaşlı, İl ve Merkez İlçe Yönetimlerini açıkladı.

Çok kıymetli hemşerilerim MHP Aksaray Teşkilatlarında Genel Merkezimiz tarafından nöbet değişimi yapılmıştır. Kapatılan teşkilatlarımızı yeniden açmak ve yapılandırmak için Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirildim. Siyasi tecrübemiz bütün makamların süreli, koltukların geçici olduğu bilincinde ve olgunluğundadır. Bu vesile ile Aksaray’ımız il olalı 27 yıldır üç hilalli bayrağı şehrimizde dalgalandıran, gecesini gündüzüne katarak maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Yasin KÖSE, Hüseyin KARACAER, Hasan KORKUT, Davut MENKİ, Rasim PALA, Adil ÇAKIR, Halil DEMİRAY, Rıfkı KARABATAK, Mustafa Selhan ALTINSOY ve Ayhan EREL başkanlarıma hizmetlerinden dolayı huzurunuzda teşekkür eder samimi saygılarımı sunarım.

İl Yönetim Kurulu: Ramazan KAŞLI, Alper Yılmaz ÇAT, Hakan AY, Arif ALTINSOY, Hacı Veli ASLANHAN, Kürşat KAHRAMAN, Kürşat KESTEK, Mustafa ÇÖLKESEN, Ahmet Hamdi KUZUGÜDEN, Yılmaz DEMİRYÜREK, Meriç KESKİN, Kadir ARI, Mehmet GÜMÜŞSOY, Burhan KARATAŞ, Serkan GÜRSES, Ömer GÖLBAŞI, İsmet KAYABAŞI, Faruk ÖZDEMİR, Ercan KILIÇ, Altan Şahin EROĞLU, Hulusi Ender IŞIKLI, Nail ÖZDİL, Hamza BİTİM. Mehmet SAVAŞÇI, Ramazan BÜLBÜL, Ali ÖZTORUN.

 

Merkez İlçe Yönetimi : Cavit ÇITAK, Ercan TEKİN, Mevlüt KILIÇ, Alper Tunga Dereli, Bahri TOPÇU, Musa DEMİRTAŞ, Sinan HIZLI, Salih GÖRGÜLÜ, Nedret TEKOCAK, Ufuk ÖĞRETİCİ, Abdullah HANLI, Abdulkadir ACUN, Ömer BİLGİÇ, Mehmet AKAY, İbrahim SÖYLEMEZ, Mahmut AK, Hamdi GÜNEY, Aslan MERCAN, Şaban YAMAN, Osman OĞUZ, Levent HAN.

Türk milliyetçiliği, binlerce yıllık geçmişe sahip, on binlerce yazılı eserde anlatılmış bir fikir ve kültür hareketidir. Bu hareketin siyasi temsilcisi Milliyetçi Harekete gönül vermiş 47 yıllık geçmişinde hizmette bulunmuş her insanımız bizim için çok değerlidir.

Muhterem hemşerilerim, değerli basın mensupları bildiğiniz gibi 1 Kasım 2015 genel ve 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde ülkücü harekete verilen muhalefet görevini önce Aksaray’ımıza, sonra partimize ve kendimize yakışır bir şekilde yerine getirme gayretinde olacağız. Kurucu merkez ilçe başkanımız Cavit ÇITAK ve 47 kurucu arkadaşımla birlikte görevimizin zor, sorumluluğumuzun ağır olduğunun bilincindeyiz. Sabredelim görelim, Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

 

Ramazan KAŞLI

Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray İl Başkanı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300