• BIST 10250.15
  • Altın 2392.858
  • Dolar 32.3644
  • Euro 34.7852
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Milletvekili Yaldır Erken Seçim Ağır Sonuçlar Doğuracaktır

Milletvekili Yaldır Erken Seçim Ağır Sonuçlar Doğuracaktır
MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır Türkiyeyi Erken Seçime Götürmek Tehlikeli sonuçlar doğuracağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Turan Yaldır ülke gündemini değerlendirerek; “Türkiye’yi erken seçime götürmenin tehlikeli sonuçlar doğuracak ve ülkemiz 7 Haziran seçimlerinden sonra yeni bir demokrasi sınavı verecek” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Turan Yaldır yaptığı yazılı basın açıklamasında ülke gündemini değerlendirerek şu görüşlere yer verdi;  Sandıktan çıkan ‘koalisyon kurun’ mesajını iyi anlamamız gerektiğini belirten YALDIR Ülkemizin Terörün bu kadar  zirve yaptığı bir dönemde ülkemizin olası bir erken seçimin ülkemiz adına hiç bir yarar sağlamayacağını, böyle bir zaman da verilen yanlış kararların, telafisinin ve tamirinin çok zor olacağı belirtti. Açıklamasında “Her gün gelen şehit haberleri yüreğimizi dağlarken ülkemiz ekonomisi de ağır yaralar almaktadır. Ülkemizde ve çevre ülkelerdeki sıkıntılar ve kaos ortamı yaşanabilecek tehlikelerin habercisidir. Böyle bir durumda 7 Haziran seçimlerinin tekrarlanması halinde, sandık güvenliğinin ve seçim atmosferinin güvenliğini kimse garanti edemez. Bu şartlar altında Türkiye hükümetsiz de bırakılamaz.

Erken seçimden önce Türkiye’nin çözmesi gereken meseleleri olduğunu belirten YALDIR Ülkemizin şu anki belirsiz tablodan biran önce çıkartılıp ve oluşan puslu havanın dağıtılması gerekir bu çıkış yolunda Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapıcı ve onarıcı tutumumuzu seçmişte olduğu gibi yine devam ettirmekteyiz, hiçbir vatandaşımız umutsuzluğa düşmesin bizler makam ve mevkilerimizi güvence altına alma gafletine düşmeden çıkar gözetmeden ülkemizin bu kaos ortamında kurtulması için tüm gerekli adımları atmaktan geri durmayacağız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300