• BIST 9782.46
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Münir Uğuz’a Eskil Halkı Aday Ol dedi!

Mustafa Bozdağ

Bahçelinin Erken seçim Çıkışı akabinde Cumhurbaşkanımız Bahçelinin zikrettiği tarihten daha erken bir tarih olan 24 Haziran 2018’i  açıkladı.

Erken Seçim kararının ardından, Bana ulaşan İlk bilgi Münir Uğuz’a Halk tarafından aday adayı ol baskısı yapıldığı,

Bende bu bilgiler ışığında  Münir Uğuz’a çok yakın olan değerli bir abim ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim.  O konuşmamda Münir Uğuz Halkın belli bir kesiminizden böyle bir talebin olduğunu söyledi. 

Bende Tarımın Başkenti Eskil için Münir Uğuz bir şans olduğunu,.Münir Uğuz’un bu vizyon’a sahibi birisi olduğunu söyledim.

Telefon Trafiğimiz Sıklaştı, Niyazi Alçay başta olmak üzere birçok kişi ile konuştum. Eskilimizin yetiştirdiği üst düzey bürokratımızı Milletvekili olarak görmek isteriz. Konuştuğum kişilerden hiçbiri Münir Uğuz’a soğuk bakmıyor.

Bilindiği gibi biraz parası olan kişi ya kendini ya çocuğunu reklam için milletvekili adayı yapmak istiyor. Münir Uğuz’un reklama ihtiyacı yok. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun etkin olduğu Tarım Bakanlığı gibi bir bakanlıkta Teftiş Kurulu Başkanlığı yapmış bir arkadaşımız.   

Münir Uğuz, bakanlıktaki bürokrat tecrübesini bölgemiz için milletvekili olarak halkımıza hizmet etmeli. Belki belli bir kesimde şu görüş hakim olabilir. Biz bu adamı tanımıyoruz. Münir Uğuz bir çok kez basına haber olan birisi olmasına karşın, genelde bürokratlar işini yapar. Bürokratları siyasiler tanır.   

Münir Uğuz, geçen Hafta Eskil ve Aksaray’da  Ak parti İl ve İlçe Başkanlıklarını ve Eskil Belediye başkanlığını, Bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Adaylık sürecini başlattı.  Kendisine bu önemli yolda başarılar diliyoruz.

Bu yazıyı yazdıktan sonra Mehmet Derin, Cafer Tarık Talaşlı, Cengiz Gözen gibi hemşerilerimizin isimleri de milletvekili aday adaylığı için ismi geçiyor. Bir sonraki yazılarımızda da o arkadaşlarımızın aday adayı iseler onları da gündeme getiririz.

Memleketimiz İçin Tüm Aday Adaylarına Başarılar diliyorum. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300