• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Pakdil, Milletin Hizmetkârıyız

Pakdil, Milletin Hizmetkârıyız
Aksaray’a gelen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Ak Parti İl Binasında yapılan toplantıda Türkiye’de yaşanan güzel gelişmelerin Aksaray’a da yansımaları olduğunu söyledi.

                        Seçim öncesi ziyaret ve istişare toplantı yapmak üzere Aksaray’a gelen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Ak Parti İl Binasında yapılan toplantıda Türkiye’de yaşanan güzel gelişmelerin Aksaray’a da yansımaları olduğunu söyledi.

 

                        Ak parti il binasında yapılan toplantıya Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milletvekili adayları Nevzat Palta, Hüseyin Hüyük, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve ak parti teşkilat üyelerinin katıldı.

Basın toplatışının açılış konuşması yapan İl Başkanı Abdulkadir Karatay’dan sonra söz alan Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, “ 7 Haziran da ülkemizde bir genel seçim yapılacak. Bu seçimin ülkemizin hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah huzur içinde bir seçim kampanyası yürütürüz” diye konuştu.

 

                        Ak Parti olarak birçok hizmette öncülük edilgini aktaran Milletvekili Pakdil,  “Bizler millete hizmet için bu görevde bulunduk. Kamu da siyasi arenada olsun bizler milletimizin hizmetkârlarıyız. 13 yıllık dönemde 3 seçim geçirdik. Ve bu seçimlerde halkımızın desteği ile iktidara geldik. Bir sloganımız var işimiz hizmet gücümüz millet. Önce Allah’a güvendik sonra halkımıza.

 

                        Sağlık konusunda olsun eğitim konusunda olsun, yol ve ulaşım konusunda yapılan hizmetlerimiz ortada. İlk duble yola Aksaray’dan başlandı. Ülkemiz faydalandığı kadar Aksaray’da bu hizmetlerden faydalandı. Şimdi ülkede istikrar ve huzur var. Türkiye uluslararası platforma çok güçlü bir konuma ulaştı Birçok Avrupa ülkesinden daha iyi konumdayız. IMF’ye borç bitti, şimdi biz onlara borç verdik. Hızlı tren olsun, raylı taşıma yatırımlardan Aksaray gerekli payı alacak bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ülke olarak nereden nereye geldik. Ülkemiz için vizyon tarihleri belirledik. 2023 dedik,  2054 dedik, 2071 dedik. Bizim hedefimiz tek başına iktidar olmak. Aksaray için ise yine 3’te 3 yapacağız. Çünkü ülkemizde düzenli bir siyasi hareket, ekonomik istikrar ve güven ortamı var. Bu güven ortamının bozulmasına halk izin vermeyecektir” dedi.

 

                        Milletvekilliği dönemi sona erdiği için bu davanın kendisi için bitmediğini açıklayan Ali Rıza Alaboyun, ülkemiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu kaydetti. Ve anayasa değişikliğinin artık olduğunu söylerine ekleyen Alaboyun, dünya ülkelerinin HDP’nin barajı aşması için çaba sarf ettiğini ve oynanan oyunlara fırsat vermeyeceklerini açıkladı.

 

                        Milletvekili İlknur İnceöz, demokrasi ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığa vurgu yaptı. Ak Partinin 13 yılda ülkeye çok şeyler kazandırdığını ve bu kazanımlarında süreceğini işaret etti.

                        Milletvekili adayı Nevzat Palta ise Ak Parti hizmetlerinin anlatılmakla bitmeyeceğini söyledi ve 3 vekil adayı ile birlikte kesintisiz çalışarak Aksaray’ı mecliste 3 vekille temsil edeceklerini bildirdi.

     

                        Ülke olarak büyük bir imtihan geçiyoruz diyen milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, ekonomik krizler nedeniyle hükümetlerin sıklıkla değiştiğini ve hükümetlerin krizlere yol açarak ekonomik ve siyasal istikrarı yakalayamadığını aktardı. Hüyük, 2002 yılından bu yana süren ekonomik ve istikrar istikrarın da haziran seçimlerinden sonrada süreceğini işaret etti.

 

                        Aksaray’da son bir yılda güzel hizmetler yapıldığını anlatan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Şehrimizde daha güzel işler ve hizmetler nasıl yaparız biz bunun gayretini yaşıyoruz. Bunun için ise muhakkak ülkede istikrarın olması gerekiyor. Ekonomik olarak güçlü olmamız gerekiyor. Biz Aksaray olarak İnşallah yine rekor kırıp 3-0 yapıp vekillerimizi meclise göndereceğiz. Bizler bir ekip ruhu içinde çalışarak hizmet edersek halkımızın da desteklerini esirmeyecektir. Halkımızın desteği sürdüğü sürece ülke olarak da şehir olarak da çok daha iyi bir noktaya geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

                        Toplantının son kısmı ise soru cevap bölümüne ayrıldı. Basın mensuplarının sorularına verilen cevaplardan sonra toplantıya son verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300