• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Seçim ve Hüzün!

Mustafa Bozdağ

2019 Mahalli idareler seçime sayılı günler kala, Sultanhanı Eski Belediye başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi adayı Seyit Temel Üzücü bir şekilde Salı Gecesi bir trafik kazası ile aramızdan ayrıldı. Seyit Başkan Sultanhanı ve bölgemiz için büyük bir değerdi. 2 dönem belediye başkanlığı döneminde Sultanhanı’na çok güzel hizmetleri olmuştur. Hatta günümüzde bile Seyit Başkan’ın hizmetlerine rastlamak mümkündür.

Sosyal Medya’dan Kürşat Ünlü’nün Seyit Temel’le paylaşımı da beni duygulandırdı. Seyit Başkan Eskil ile de iç içe olan bir abimizdi. Bölgemiz için büyük bir kayıp Kendisine Allah’tan rahmet Kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Seyit Başkan bilindiği gibi Ak Parti Sultanhanı 1. Sıra İl Genel Meclisi üyesi adayı idi. Şimdi süreç nasıl işleyecek buna tabi ki ilgili kurumlar karar verecek…

Seyit Başkan’ın ani bir şekilde aramızdan ayrılması, 31 Mart’ta yapılacak seçim bana göre Aksaray Genelinde bitmiş olması gerekir. Ne Sultanhanın’da Ne Eskil’de Nede Aksaray’da kutlama yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Seçim Sürecine gelecek olursak,

Bu seçim süreci bölgemiz Eskil, Sultanhanı ve Eşmekaya’da çok demokratik bir şekilde geçti.  Şu ana kadar bir gönül kırgınlığı, olmadı. İnşallah ülkemizde ve bölgemizde tüm seçimler böyle geçer.

Eskil’de ise 2 dönem sonunda Niyazi Alçay devri kapanıyor. Yeni bir devir açılacak geçmişe bağlı kalmak iyi olmaz aman Niyazi Alçay döneminde çıta yükseldi. Nitekim Niyazi Alçay döneminde yapılan hizmetler ile bir kitapçık bastırmış bu kitapçıkta hizmetlerini güzel bir şekilde halka sunmuştur.  Gelecek Başkan’ın işi çok zor olduğunu düşünüyorum. Çünkü Halk daha fazlasını isteyecektir. Şu an Eskil Belediye başkanlığına talip olan adayların hepsinin kendilerine göre projeleri var. Niyazi Başkan’a bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Umarım siyaseti bırakmaz Eskil’e hizmet etmeye devam eder.

Sonuç olarak 1 Nisan Sabahı Eskil için yeni bir başlangıç olacak, bu başlangıç güzel bir başlangıç olur. Seçime girecek tüm adaylara başarılar diler Eskilimiz adına hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ederim.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300