• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

SP Meram'dan "Dersimiz Şehadet gecesine davet"

SP Meram'dan "Dersimiz Şehadet  gecesine davet"
Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları tarafından gerçekleşecek olan 'Dersimiz Şehadet' gecesi 21 Şubat Cumartesi 19:00'da Konya Ticaret Odası'nda, Nurettin Şirin ve Ammar Acarlıoğlu'nun katılımıyla yapılacak.

Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Eskici ve yönetim kurulu üyeleri basınla kaynaşma toplantısı adı altında il teşkilatında program gerçekleştirdi.


Toplantıda gündemi değerlendirerek, yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Muhammed Eskici, Ocak ayı içerisinde "Gençler Ne İstiyor" adlı fikir duvarı çalışması yaptıklarını söyledi. Bu çalışma vesilesi ile gençlerin madden ve manen neler istediğine dair birebir görme şansı yakaladıklarını söyleyen Eskici, "Gençler birçok şey istiyor. Üniversiteli kardeşlerimiz atama, harçların düşmesi, toplu ulaşım ücretlerinin fazla gibi konulardan şikayetçi. Çalışan genç kardeşlerimiz maaşlarının düşük olmasından uzun mesailerden yakınıyor. Biz buradan şunu anladık. Gençleri dinlemek gerek. Bu sorunlara kulak vermek çözüm getirmek gerek. Manevi boyutu ise içler acısı, telaffuz edemeyeceğimiz yazılar var. Hasılı gençlere dönük maddi ve manevi büyük eksiklikler var. Bunların tamamlanması yönünde gereken çalışmaları elimizden geldiğince yapacağız dedi.


TÜM KONYALILARI PROGRAMA BEKLİYORUZ


Şubat ayını şehitler ayı olarak nitelendirdikleri kaydeden eskici, "Bu ay içerisinde şehit olan birçok İslam önderi hocaefendiler komutanlar İslam alimleri var. Bundan dolayı bizde şehadetin ne demek olduğunu ne kadar önemli olduğunu erişebildiğimiz tüm kardeşlerimize anlatmak için 'Dersimiz Şehadet' başlığıyla şehadet gecesi düzenledik. 21 Şubat Cumartesi 19:00'da Konya Ticaret Odası'nda Nurettin Şirin ve Ammar Acarlıoğlu'nun ezgileriyle katılacağı 'Dersimiz Şehadet' gecesi programı hazırladık. Tüm Konyalıları programa bekliyoruz" diye konuştu.


Bütün siyasi partilerin de seçim hazırlıklarına başladığını kaydeden Eskici, "Biz Saadet Partisi olarak bütün seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de tam kadro olarak hazırız. Bu seçimlerin diğer seçimlerden daha önemli olduğunu biliyoruz. Ülkemizin nereye gittiği bilinmiyor. Şu anda insanlarımız maddi ve manevi boşluk içerisindeler. Ülke ekonomisi de felaket içerisinde. IMF'ye borcumuzu kapattık demeyle maalesef borcumuzun bittiği anlamına gelmiyor. Şu an Türkiye'nin iç ve dış borcu toplam 600 milyar doları geçmiş durumda ama bu milletimize aktarılmıyor. İşsizlik ülkemizin en büyük sorunlarından birisi. Şu anda resmi kayıtlara göre yüzde 12'lere gelmiş durumda. Ama devletimiz maalesef fabrikalara açacağı işsizliği önleyecek çareler bulmak yerine yeni hanlar saraylar yapma peşinde" açıklamasında bulundu.


MEHMET AKİF SÜTÇÜ 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300