• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Toplumun Her Kesimi MHP Diyor

Toplumun Her Kesimi MHP Diyor
Milliyetci Hareket Partisi Adaylari Turan YALDIR ve Tuğrul KARACAER parti teskilatları ile birlikte Galericiler sitesi esnafıyla kahvaltıda buluştu.

Galericiler sitesi esnafı MHP adaylarına sorunlarını aktarırken. Adaylar kimseyi kimsesiz bırakmayız, her kimin çözüm bekleyen bir derdi varsa çözüm bulmak boynumuzun borcu olsun. Biz tüm sektörlerin ve halkın herkesiminin sorunlarından haberdarız. Allah'ın izni ile iktidarda her hangi bir sekilde yer almamız durumunda her türlü soruna üretilmiş bir çözümümüz muhakkak vardır.  Galericiler sitesi esnafınında sorunlarına çözümler bu projelerimiz kapsamında vardır. Esnafımız bize güvenlerini girdiğimiz ortamlarda sık sık dile getirmektedir. Allah'ın izni ile bizde bu güvene layık olacağımıza söz veriyoruz. Secime çok kisa bir zaman kaldı. Esnafımız ve halkımızın doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Şimdiden sandiktan çıkacak sonucun hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde konuştular. .


Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Adayı Turan YALDIR Aksaray da köy, kasaba, ilçe ve merkezde çalışmalarına devam ediyor. Seçim yaklaşmış olmasına rağmen ziyaretlerine ara vermeyen YALDIR dünde bir dizi ziyarette bulunarak farklı kesimlerin sorun ve beklentilerini dinledi. Sorunlara yönelik çözüm projelerinden bahseden YALDIR günü değerlendirirken şunları söyledi ‘Adalet sarayımızı ziyaret ettik. Adalet Sarayımızdaki Savcılarımız, Hakimlerimiz, Avukatlarımız ve Adliye personelimiz ile hasbihal etme imkanı bulduk. Günümüz Adalet sistemindeki sıkıntılar üzerine konuştuğumuz Adliye çalışanlarına Adalet'in üstünlüğünü kabul ettiğimizi ve kendilerine yaptıkları bu kutsal görevden ötürü saygı duyduğumuzu belirttik. Sıkıntılarına bir nebze de olsa ortak olduğumuz Adliye çalışanlarına bizleri hoşgörü ile karşıladıkları için gönülden teşekkür ederim’’


Bir diğer ziyaretini daha öncede sıkça ziyaret ettiği organize sanayi bölgesine yapan Turan YALDIR ‘’ Ziyaretlerimizin devamında Organize Sanayi İşveren ve İşçilerini ziyaret ettik. Kendilerine tren sözü verdiğimiz Organize Sanayi çalışanları bizlere yatırımcı olmamasından dolayı sıkıntı çektiklerini ve bu sıkıntıların da ulaşım zorluğundan kaynaklandığını bizlere ilettiler. Bizler de Allah'ın izni ile kendilerini tren yolu ile kavuşturacağımıza dair verdiğimiz sözü çalışanlarımız karşısında pekiştirdik. Tren vaadini istikrarlı bir şekilde verip te şimdiye kadar icraata geçemeyenlereartık inanmamak gerektiğini özellikle belirttik.Bu zorluklara rağmen morallerini bozmamaya çalışan Organize Sanayi İşveren ve İşçileri bizleri bağrına bastı. Kendilerine bu derece samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300