• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Ali Koç'tan Lefter’in ailesine plaket

Ali Koç'tan Lefter’in ailesine plaket
Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun, Fenerbahçenin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'e adanmasının ardından Başkan Ali Koç, Lefter Küçükandonyadis'in eşi, kızları ve torunlarını statda konuk ederek günün anısınaplaket takdim etti.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun, Fenerbahçenin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'e adanmasının ardından Başkan Ali Koç, Lefter Küçükandonyadis'in eşi, kızları ve torunlarını stadımızda konuk ederek günün anlam ve önemi adına plaket takdim etti.

İlk olarak stadaki yönetim kurulu locasında Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya gelen Lefter Küçükandonyadis’in eşi Stavrini Küçükandonyadis, kızları Rula Katmer ve Aliki Balkan ile torunları Özlem ve Özcan Katmer bir süre sohbet etti. Küçükandonyadis ailesine, arkasında “Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu” yazılı Fenerbahçe formaları hediye edildi.


Aile daha sonra Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy ile birlikte Ülker Stadyumu’nun çimlerine ayakbastı. Burada taraftarlarımıza seslenen Başkan Ali Koç, “Lefter Küçükandonyadis sezonunda ilk maçımız Bursaspor karşılaşması ve Küçükandonyadis ailesinin 4 kuşağını konuk etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Lefterimizin anısına bu sezonumuzu unutulmaz kılacağız. Onun, Fenerbahçe sevgisi ve aidiyeti bize kılavuz olacak. Lefter sezonunda büyük başarılar kazanmayı umuyorum. Şansımız bol, yolumuz açık olsun” dedi. Ardından Başkan  Ali Koç, Lefter Küçükandonyadis’in eşi Stavrini Küçükandonyadis’e plaket takdim etti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) adına da TFF İcra Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Küçükandonyadis ailesine Lefter'in adının yazılı olduğu milli takım formasını hediye etti.

Daha sonra Küçükandonyadis ailesi, Başkan ve Yönetim Kurulunun bulunduğu locaya çıkarak Fenerbahçe-Bursaspor karşılaşmasını izledi. 

kaynak:fenerbahce.org

















































  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300