• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Aziz Yıldırım’dan Sert Açıklamalar!

Aziz Yıldırım’dan Sert Açıklamalar!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Ocak Ayı Olağan Toplantısında gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe’ye kumpas kuran ve 3 Temmuz’u Fenerbahçe’ye yaşatanların yargılanacağı Şikede Kumpas Davasının 20 Şubat’ta görülmeye başlanacağını belirten Başkan Yıldırım, “3 Temmuz halen devam ediyor” dedi. Zamanında FETÖ ile yapılan mücadelede Cumhurbaşkanının yanında bir tek Fenerbahçe’nin bulunduğunu kaydeden Başkan Yıldırım, “Bugün FETÖ’yü şikayet eden tek kurum var; Fenerbahçe ve onun yöneticileri. Bu dava 20 Şubat’ta başlıyor. Yeni bir savaş başlıyor. FETÖ’den şikayetçi olması gereken insanlar etmiyor, herkes saklanıyor” ifadelerini kullandı.

Transfer konusuna da değinen Başkan Yıldırım, bir transferde son noktaya gelindiğini belirterek, kurlar ve dolaylı olarak vergilerdeki yüzde 30’a varan artışlar nedeniyle spor kulüplerin transfer yapmasının Türkiye’de artık çok zor olduğunun altını çizdi.

Fenerbahçe Üniversitesi kurulması çalışmalarının bittiğini belirten Başkan Yıldırım, önümüzdeki hafta YÖK’te bir toplantı yapılacağını üniversitenin Silivri’de küçük bir şekilde başlayacağını İstanbul içinde de kiralık bir yerlere baktıklarını söyledi. Samandıra’da 200 dönümlük bir arazi için Milli Emlak’a başvurduklarını belirten Başkan Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi’ni ileride Samandıra’da kampüs halinde kuracaklarını kaydetti.

Ataşehir’de Ülker ile ortak araziyi Fenerbahçe’nin üstüne alındığını belirten Başkan Yıldırım,  Emlak Konut’la birlikte buraya konutlar yapılmaya başlanacağını kaydetti.

“Hakemler konusunda bağırmayan iki takım var bunların isimlerini zaten biliyorsunuz, bunların dışında tüm kulüpler bağırıyor” diyen Aziz Yıldırım, formsuz hakemlerin dinlendirilmesi gerektiğini ve hakemlerin kafasının rahat olmadığını söyledi.

“Fenerbahçe siyasetin içinde yoktur. Üst kimliğimiz Fenerbahçe’dir. Bu anlayış içinde her düşünceyi her etnik grubu barındırırız” diyerek, Rıdvan Dilmen’in bu kulübe hizmet etmiş bir sporcu olduğunu ancak kulüp üyesi olmadığını, herkesin siyasi düşüncesini özgürce açıklayabileceğini belirterek, ”Evet de denecek hayır da denecek” ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı’nın BJK’dan alacaklı olmasının tarafsız rekabete olan sakıncalarını anlatan Başkan Yıldırım, yayın ihalesinde kur sabitlenmesi konusunda da önemli açıklamalar yaptı. Kurun sabitlenmesi halinde kulüplerin yaklaşık 175 trilyon lira zarara uğrayacağını, borsaya kote spor kulüpleri için bunun kabul edileme bir durum olduğunu belirten Başkan Yıldırım,  “Ya yayın ihalesini iptal etsinler ya da Fenerbahçe’nin hakkını versinler” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300