• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Balon Futbol Turnuvası'nın Final Maçı Yapıldı

Balon Futbol Turnuvası'nın Final Maçı Yapıldı
Karatay Belediyesi sportif faaliyetlere desteğini sürdürüyor. Dünya çapında beğeni toplayan Balon Futbol Turnuvası'nın final maçı yapıldı

Karatay Belediyesi, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisinin işbirliği ile düzenlenen 'Liseler Arası Balon Futbol Turnuvasının' final karşılaşması yapıldı. Cemil Keleşoğlu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen karşılaşmaya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkan Vekili Ali Yeşilyurt, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Yusuf Güden katıldı. Final mücadelesinde akrobatik gösteriler turnuvaya damga vurdu. Yaklaşık 12 kiloluk balonları giyinerek mücadele eden öğrenciler, gol atabilmek için çaba gösterirken bir yandan da ayakta kalmaya çalıştı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan final maçında birinciliği Mehmet Zahid Kotku İmam Hatip Lisesi göğüsledi. Final karşılaşmasında açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Öğrencilerimizin fiziksel becerilerini güçlendirmek ve dostça yarışmalarını sağlamak amacıyla Balon Futbolu Turnuvasını yaptık" dedi. Belediye olarak spora olan desteklerinin her zaman süreceğine dikkat çeken Başkan Hançerli, "Turnuvaya katılan bütün takımları canı gönülden tebrik ediyorum. Bu turnuvanın asıl kazananı Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Karatay gençliği ve Turnuvada yarışan 18 takımımızdır. Özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Kent Konseyi Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu. Başkan Mehmet Hançerli turnuvaların bundan sonraki yıllarda da devam edeceğinin müjdesini verdi.

Liseler Arası Balon Futbol Turnuvası'nın final müsabakasına kalan Mehmet Zahid İmam Hatip Lisesi ve TOKİ Anadolu Lisesi arasında gerçekleşen Final müsabakasında TOKİ Anadolu Lisesi ikinci olurken birincilik koltuğuna Mehmet Zahid İmam Hatip Lisesi oturdu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300