• BIST 9693.46
  • Altın 2509.616
  • Dolar 32.5735
  • Euro 34.7645
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Bambaşka Bir Karatay Konyalı'ya Kucak Açacak...

Bambaşka Bir Karatay Konyalı'ya Kucak Açacak...
Revizyon İmar Planı çalışmalarıyla birlikte ilçede büyük değişimler yaşanacağını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "3-4 sene içerisinde bambaşka bir Karatay Konyalı'ya kucak açacak" dedi

Karatay İlçe Kaymakamlığı ve Karatay Belediyesi tarafından her ay ortaklaşa düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Aziziye Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıya Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'daki mülki erkan ve çok sayıda Muhtar katıldı. Muhtarların şikayet talep ve önerilerini dinlemek amacıyla bu toplantıları düzenliyoruz diyen Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Muhtarların mahalle ile ilgili isteklerini iletmelerini sağlayacak yeni bir iletişim kanalı olan bu toplantılarla, amaca ulaşabilmek için muhtarlarımızın da temsil ettikleri mahallelerin sorunlarına ve taleplerine hakim olması gerektiğini ve halkımızın istek, şikayet ve önerilerini doğrudan iletebilmelerine imkan sağlanmasını hedeflediklerini belirtti.

Ramazan'da vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyoruz

Muhtarlara her zaman büyük önem verdiklerini belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, "Muhtarlarımız bizim için her zaman çok önemli. Bu makamlarda olmamızın asıl amacı Karatay'a hizmet etmek, Karatay'ı geliştirmek, kalkındırmaktır. Temel hedefimiz burada yaşayan bütün insanlara kaliteli hizmet sunmaktır. Bu hizmeti sunarken muhtarlarımız temsil ettikleri mahallenin, bölgenin sorunlarını bize ileterek, halkla bizler arasında önemli bir köprü görevi görmektedirler. Buda muhtarlarımızın ne kadar önemli bir görev üstlendiğini ortaya koymaktadır" dedi. Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Hançerli, "Bu ayda hizmet üretirken bir yandan da Ramazan ayının iklimine uygun faaliyetler yapmaktayız. Karatay Belediyesi olarak programlarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Ramazan'da ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Gerçekten geliri ve kimsesi olmayan yardıma muhtaç olan insanlarımız var. Bunların tespit edilmesinde ve yardım yapacak olan hemşehrilerimize ve bizlere bilgi verilmesinde muhtarlarımıza önemli görevler düşmektedir" diye konuştu. Belediyenin yatırım çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Hançerli, "Asfalt ve alt yapı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. İlçe genelinde bozuk yol bırakmamak için ekiplerimiz seferber olmuş durumda. Mahallelerimizi bayrama hazır hale getirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Revizyon İmar Planı çalışmaları kapsamında sürdürülen çalışmalar ile Karatay'ın kabuğunu kırdığını dile getiren Başkan Hançerli, '3-4 sene içerisinde bambaşka bir Karatay Konyalı'ya kucak açacak' dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300