• BIST 9989.82
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Bana hep Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlattılar

Bana hep Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlattılar
Fenerbahçe'de yeni transferlerinden ve bir süredir takımla birlikte idmanlara çıkan Brezilyalı oyuncu Josef De Souza, Topuk Yaylası Tesislerimizde bugün düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı.

Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo’nun da hazır bulunduğu törende imzayı atan Josef De Souza, daha önce Fenerbahçe’de oynayan çok sayıda arkadaşının kendisine hep Fenerbahçe’nin büyüklüğünden bahsettiklerini söyledi.

Giuliano Terraneo: “Transferi bizim için bir başarıdır”

Törende ilk olarak söz alan Terraneo, “Aslında benim için yeni olmayan bir oyuncu için buradayız, çünkü bir süredir takımla çalışıyor. Souza gibi bir oyuncuyu burada görmekten, onu size tanıtmaktan mutluyum. Belli bir zaman aldı onu buraya getirmek ama mutluyum. Şimdi bizimle beraber.Hem bizim idari anlamda istediğimiz, hem de hocamızın çok fazla istediği bir oyuncuydu. Bizim için onun transferinin bir başarı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Josef De Souza; “Çok Mutluyum”

Josef De Souza ise,  “Şu anda Fenerbahçe’nin bir oyuncusu olmaktan ötürü çok mutluyum. Daha önce burada oynayan çok sayıda arkadaşım olmuştu. Bana hep buranın büyüklüğünü ve farklarını anlatmışlardı. Benim için iyi bir seçim oldu. Çok mutluyum Fenerbahçe’de olmaktan. Fenerbahçe’nin başarısı için çalışacağım” diye konuştu.

Alex’ten güzel tavsiyeler almış

Josef De Souza, Fenerbahçe’ye transferinden önce ne Alex Teles, ne de Fernandao ile konuştuğunu, Fenerbahçe ile ilgili tüm güzel tavsiyeleri unutulmaz eski takım kaptanımız Alex de Souza’dan aldığını söyledi. Josef De Souza, “Sadece Alex de Souza ile konuştum. Kendisi burada büyük bir işler yapmış, idol olmuş bir futbolcu. Bana harika bilgiler verdi, gelmemi söyledi. İstanbul ve kulüp ile ilgili hep iyi şeyler, hep övgü dolu sözler söyledi. Ben onun tavsiyeleri ile buraya gelmeyi kafama koydum ve benim için çok büyük bir adım oldu buraya gelmek” diye konuştu.

Maç oynayarak gelmem bir avantaj”

Futbol hayatı boyunca hiç fiziksel bir sorunla karşılaşmadığını söyleyen De Souza, “Futbolda yeni değilim, 26 yaşındayım. Şu ana kadar hiç fiziksel bir sorun yaşamadım, uzun süreli sakatlığım olmadı. Böyle bir korkum da yok. Brezilya’da sezonun başlamış olması, orada maç oynayarak buraya gelmemin faydalı olacağını düşünüyorum. Şu anda neler yapacağımı biliyorum” diye konuştu.

Pereira karar verecek”

Orta sahada hem hücuma hem defansa yönelik oynayabilen çift yönlü bir oyuncu olduğunu söyleyen Josef De Souza, “Porto’dayken defansif görevle oynuyordum. Mehmet Topal’ın şu anda burada yaptığı işe yapıyordum. Sao Paulo’da ise hücuma dönük oynuyordum. Beni nerede kullanacağına, hocamız Vitor Pereira karar verecek. Onun kararına saygı duyacağım.  O nerede uygun görürse orada oynayacağım” diye konuştu.

Porto’da niye yedek kaldı?

Porto’da oynarken yeterli şans bulmadığını söyleyen Josef De Souza, “Porto’da oynarken başarılı olmadığımı bir dönem yaşadım. Benim yerimde Fernando oynuyordu. Hocamız hep ondan yana kullanıyordu tercihini. O, 11’de başladığında ben yedekte kalıyordum. O dönem ben Brezilya’ya dönmek istediğimde Pereira beni bırakmak istemedi ama daha sonra ben Brezilyaya döndüm. Hocam da kalitemi bildiği için beni buraya istedi” diye konuştu.

Tesisler Dünyanın en iyilerinden”

Topuk Yaylası Tesislerimiz hakkında da konuşan De Souza, “Dünya standartlarında bir tesis. Sezon öncesi hazırlık için Dünyanın en güzel tesislerinden biri. Bir çok tesiste çalıştım. En iyilerinden biri burası. Zaten iyi olmazsa, dünya basınında da buradan övgü dolu sözlerle bahsetmezlerdi” diye konuştu.

Giuliano Terraneo: “Buraya adamlar getirdik”

Toplantının sonunda bundan sonra neler yapacağına dair bir soruyla karşılaşan Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo, “Şu anda geleceğe yönelik planımız,  yaptıklarımız yürüsün, işleyiş, akış devam etsin istiyoruz. Bundan sonra hocamıza oyuncularımıza yardım edeceğiz. Biz buraya öyle sıradan oyuncular getirmedik. Buraya insanlar, adamlar getirdik. O nedenle onlara yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

 

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar











  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300