• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Başkan Alçay, “Bu Yol Eskil’i Psikolojik olarak rahatlatacak!”

Başkan Alçay, “Bu Yol Eskil’i Psikolojik olarak rahatlatacak!”
Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Uzun süredir gündemi meşgul eden Eskil Eşmekaya yolunun sıcak asfalt olarak yapımına başlanacağının müjdesini verdi.

Bir çok kazaya sebep olan ve seçim öncesi bir kaç km yapıldıktan sonra yarım kalan Eskil-Eşmekaya karayolunun sıcak asfalt olarak çalışmalara başlanacağının Müjdesini Başkan Alçay verdi.

Başkan Alçay Konu ile ilgili sitemize yaptığı açıklamada;

Bölgemiz için yapılması zaruri bir ihtiyaç olan Eskil Eşmekaya Yolumuzun yapımına sıcak asfalt olarak başlanacak, bu yol için biz 2011 yılından bu yana çalışma yapıyoruz.  Bu yolun Karayolları standartların altında olduğunu, bölge halkına cevap veremediğini, Çok yoğun araç geçişinden dolayı sürekli kazaların olduğunu Karayolları Bölge Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili tüm kurumlara ve siyasilerimize anlattık. Karayolları Bölge Müdürlüğü de bizimi taleplerimizi dikkate alarak zaman zaman ölçümler yaptı.   Girişimlerimiz Geçen yıl içerisinde sonuç verdi. Yolun belli bir kısmı yapıldıktan sonra yapına ara verildi.

Bu aranın sebebi idare değil, müteahhitler arasında anlaşmazlıktan dolayı konuyu Kamu İhale Kurumuna(KİK) taşımalarından kaynaklandı. 

Bizde, Başta Ak Parti İl Başkanımız olmak üzere Milletvekillerimiz ile birlikte gerekli girişimleri yaptık. Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile yaptığımız girişimlerimiz sonuç verdi.  Bu gün itibari ile de  Kamu ihale Kurumu yolun yapımına başlanması kararını verdi.

Sonuç Olarak Eskil Eşmekaya yolu çalışmalar başlayacak ilçemize hayırlı olsun 2011 yılından bu yana yapmış olduğu çalışmalar sonucunda sıcak asfalt olacak olan yolumuz İlçemiz Psikolojik olarak rahatlayacak. Bu çalışma sürecinde bize destek olan Ak Parti il başkanımıza, Milletvekillerimize, Karayolları 3. Bölge Müdürümüze ve emeği geçen herkese  Eskilimiz adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300