• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Başkan Hançerli Şehir Parkında Muhtarla Bir Araya Geldi

Başkan Hançerli Şehir Parkında Muhtarla Bir Araya Geldi
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yakın zamanda hizmete giren ve büyük beğeni toplayan Şehir Parkında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

        Tüm ilçeler ve Karatay Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uzun ve Karatay Mahalle Muhtarlarının katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Mehmet Hançerli, çalışmaların vatandaşa daha etkin ulaşabilmesi adına mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ve yapılan hizmetleri değerlendirdiklerini söyledi. Hizmete girdiği günden itibaren halkın büyük beğenisini toplayan Şehir Parkında mahalle muhtarlarıyla ilk toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden Hançerli, belediye çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirdi. Başkan Mehmet Hançerli, muhtarlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek ilçe genelinde her mahalleye yeni yatırımlar kazandırdıklarını belirtti. Özellikle Karatay Belediye'sinin önemli yatırımların biri olan İsmil Kaplıcaları hakkında bilgi veren Başkan Hançerli, İsmil Kaplıcalarının plan ve projesinin hazırlandığını kaydetti. İçerisinde tek katlı ve çift katlı villa evleri, 5 yıldızlı otel, yüzme havuzu, park ve yeşil alanlar olacağını ifade eden Hançerli, İsmil Kaplıcalarının halkımıza en güzel şekliyle hitap edeceğini vurguladı.

        Yapılan hizmetler neticesinde Karatay'da gözle görülür bir değişimin yaşandığını belirten Başkan Hançerli; birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerin hızlı bir şekilde devam edeceğini dile getirdi. Yapılan istişareler doğrultusunda mahallelerin ihtiyaçlarını gidermek için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini belirten Başkan Mehmet Hançerli, Karatay Tapu Sicil Müdürlüğü ve Kadastro müdürlüklerine yer temin edilerek Karatay'a taşınacağının müjdesini verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300