• BIST 10369.87
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Başkan Yazgı Ve AK Parti Heyetinden Mahallede İstişare Toplantısı

Başkan Yazgı Ve AK Parti Heyetinden Mahallede İstişare Toplantısı
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak, mahalle temsilcileri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Hürriyet Mahallesi’nde düzenlenen istişare toplantısına katılarak vatandaşların sorunları

Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet, Hürriyet Mahallesi’ne girişte mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Hürriyet Mahallesi sakinlerine hitaben konuşan ve 1,5 yılda bu mahalleye neler yapıldığını kısaca özetleyen Başkan Yazgı, ilk göreve geldiğinde önce kenar mahallelerden çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “Altyapı çalışmalarımız, asfalt çalışmalarımız, çöp konteyneri ve parklarla ilgili çalışmalarımızı öyle yürüteceğiz demiştim. İlk geldiğim mahalle de Hürriyet Mahallesi oldu. Hürriyet ana yolunda önümüze 14 adet ev çıkmıştı. Ev sahipleri ile görüştük ve çalışma neticesinde 14 evi tamamen yıktık burayla ilgili yol çalışmalarımızı ve kaldırım çalışmalarımızı başlattık” dedi.


Hürriyet Mahallesi’nin en büyük sıkıntılarından birinin kanalizasyon sıkıntısı olduğunu belirten Başkan Yazgı, “Hürriyet’in kanalizasyonunun yüzde 50’si tamamlandı ama geri kalan yüzde 50’si var. Onu da Yavuz Sultan Selim Mahallesi ile Hürriyet’in kanalizasyonunu birlikte gerçekleştireceğiz. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yaklaşık 30 kilometre bir kanalizasyon çalışmamız var. Bunun bir kısmına başladık. Tabi biz bunu İller Bankası ile yapıyoruz. İller Bankasından aldığımız para ile yapıyoruz. Onun ilk bölümü tamamlandı ikinci bölümü tekrar ihaleye çıktı. İnşallah hava güzel giderse çalışmalarda bir iki aya kadar başlayacak” şeklinde konuştu. Hürriyet Mahallesi’nin geri kalan yüzde 50’lik kanalizasyon hattının 30 kilometre olduğuna dikkat çeken Başkan Yazgı, “İki koldan çalışmalara başlayacağız. Birisi İller Bankası ekibi ile ana hat olan Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde çalışırken, bizim belediyemizin kendi ekibi de geri kalan kısmını Hürriyet mahallemizden başlamak suretiyle devam edecek. Kanalizasyon ve yer altındaki çalışmalarımızı bitirdikten sonra tabii suyla ilgili ya da yer altı yani yağmur suyu ile ilgili bir problem de varsa onu da dahil ederek bir çırpıda bitirmeyi düşünüyoruz. Ondan sonra da inşallah sıcak asfaltını atmak suretiyle mahallemizin asfalt sorununu da çözmüş olacağız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300