• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Beşiktaş, Sarıyer maçı canlı (izle) A HABER

Beşiktaş, Sarıyer maçı canlı (izle) A HABER
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Beşiktaş ve Sarıyer karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, Sarıyer maçı canlı yayınla A HABER'de

Türkiye Kupası maçında Sarıyer, Beşiktaş’ı konuk edecek. İşte Sarıyer Beşiktaş maçının son dakika gelişmeleri..


SARIYER 0-2 BEŞİKTAŞ (İLK YARI)

STAT: Yusuf Ziya Öniş

SAAT: 13.45

YAYIN: A Haber

HAKEM: Özgüç Türkalp

GOL: DK 3' Cenk Tosun, DK 10' Olcay Şahan (Beşiktaş)

SARIYER: Osman, Berat, Emre, Eser, Muhammed, Mert, Güney, Gökhan, Gürhan, Hakan, Eray

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Pedro, Atınç, Motta, Necip, Oğuzhan, Olcay, Kerim, İsmail, Cenk Tosun

SARIYER BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş'ta Sarıyer maçı kadrosu belli oldu

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda deplasmanda Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sarıyer ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosu belli oldu.

Hırvat teknik adam Slaven Bilic yönetimindeki Beşiktaş mücadeleye, "Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Atınç Nukan, Pedro Franco, Ramon Motta, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei ve Cenk Tosun" 11'i ile çıkacak.

Siyah-beyazlılarda, "Emre Metin, Tugay Kaya, Ümit Karaal, Ersan Gülüm, Veli Kavlak, Jose Sosa ve Furkan Yaman" ise kulübede görev bekleyecek isimler olacak.

Teknik direktör Slaven Bilic'in ligde ve Avrupa'da fazla şans vermediği futbolcuları Ziraat Türkiye Kupası maçlarında oynatması bekleniyor.

Kadroda yer alan Atınç Nukan, Cenk Tosun ve Emre Metin kupa maçlarında şans bularak kendilerini göstermeye çalışacak.

Genç oyuncular Furkan Yaman, Tugay Kaya, Gökhan Artun, Muhammed Enes Durmuş, Ömer Taşkın ve Ümit Karaal da Bilic'ten forma bekleyecek.

Sarıyer Spor Kulübü

1940 yılında kurulan kulüp, Sarıyer ilçesinin en meşhur takımıdır. Renkleri lacivert-beyazdır. Lacivertin asaleti, beyazın ise temizliği simgelediği kabul edilmiştir. Şu an teknik direktörlük vazifesini Hüseyin Kalpar sürdürmektedir. 1982-1994 ve 1996-1997 yılları içinde Türkiye 1. Ligi'nde oynamıştır. 1. Ligde oynadığı yıllar boyunca aşırı muvaffakiyetli neticeler sektör takım uzunca bir vakit İstanbul'un 4. iri ekibi şekilde gösterilmiş lakin 90'lı yılların son bölümünde alanda inşaatların yasaklanması ve akabinde varlıklı iş adamlarının Sarıyer'den el çekmeleri ve dolayısıyla kulübü yüzüstü bırakmaları sonucunda azalma zamanına girmiştir. Şu an kulüp başkanlığını Seba İnşaat'ın ortaklarından bulunan Haşmet Oğuz Mürşit yapmaktadır. Cem Pamiroğlu, Rıdvan Dilmen ve Erdal Keser benzeri bir sürü meşhur futbolcu da daha öncelikle Sarıyer'de forma giymiştir. Şu anda İddaa Lig B'de 1.Grup'ta savaş etmektedir. En meşhur taraftar grubu Beyaz Martılar'dır.

 

Beşiktaş Sarıyer maçı hazırlıklarına iki gün önce başlamıştı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Sarıyer ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Antrenmana tedavisine devam edilen Uğur Boral ve Cenk Gönen katılmadı. Tomas Sivok takımdan ayrı bireysel çalışmalarına devam etti. Tolga Zengin takımla birlikte çalıştı.

 

Demba Ba tarih yazıyor

Beşiktaş'ın Chelsea'den transfer ettiği Senegalli yıldız, siyah beyazlı kulübün en iyi gol ortalamasına sahip yabancı futbolcusu oldu.

Son olarak Karabükspor maçında 2 kez fileleri havalandıran Demba Ba, siyah beyazlı formayla görev aldığı 17 resmi maçta 15 gol kaydetti.

Maç başına 0,88 gol ortalaması yakalayan Demba Ba, yabancı futbolcular içinde kulüp tarihinin en iyi gol ortalamasını yakaladı.

Senegalli yıldız, 1988-1989 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve 34 resmi maçta 19 golle maç başına 0,56 gol ortalaması yakalayan İngiliz futbolcu Les Ferdinand'ı geride bırakarak zirveye yerleşti.

Beşiktaş, 29 yaşındaki futbolcunun gol attığı 9 maçta da yenilgi yüzü görmedi ve 8 galibiyet, 1 kez beraberlik aldı.

Beşiktaş tarihinde rakip fileleri en çok havalandıran yabancı futbolcu Bobo, siyah beyazlı formayla 222 resmi maçta 94 gol attı.

 

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. 20 dakikalık koşu sonrası dünkü maçta oynayan oyuncular antrenmanı streching yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise kısa koşular ve 5-2 çalışması yaptı. Minik kale maç sonrası antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300