• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Beşiktaş UEFA maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş UEFA maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Beşiktaş Tottenham maçı ile seyircisini önüne çıkıyor. Peki Beşiktaş - Tottenham maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

 

Beşiktaş, kendi sahasında Tottenham maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda son maçına çıkıyor. Tottenham Beşiktaş maçı ile beraber temsilcimiz maçı kazanarak lider olarak gruptan çıkmak istiyor.

Beşiktaş'ın sahasında Tottenham'ı ağırlayacağı Beşiktaş - Tottenham maçı bugün saat 20:00'da Star TV'den canlı yayınlanacak.

Tottenham Hotspur Kulübü'nden yapılan açıklamada, kişisel sebeplerden dolayı izin alan 30 yaşındaki Adebayor'un Togo'ya gittiği duyuruldu. Açıklamada özel bir durum olduğu gerekçesiyle verilen izinle ilgili bilgi aktarılmadı.

Bu sezon Tottenham formasıyla 12 maçta forma giyen Adebayor, 2 gol attı.

Beşiktaş ile Tottenham, UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında, yarın 20.00'de İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş - Totenham maçı

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 11 Aralık Perşembe günü İngiltere'ninTottenham Hotspur takımıyla yapacağı 6. ve son karşılaşmayı İsveç FutbolFederasyonu'ndan hakem Stefan Johannesson yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadelede Johannesson'un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ve Daniel Gustavsson yapacak.

İlave yardımcı hakem görevleri Andreas Ekberg ile Mohammed Al-Hakim'e verilen karşılaşmanın dördüncü hakemi, Magnus Sjöblom olacak.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda koşuve pas çalışmalarının ardından ayak tenisive çift kale maç oynandı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Demba Ba, Mustafa Pektemek, Cenk Gönen ve Oğuzhan Özyakup ile tedavi sonrası koşu yapan Uğur Boral ve bireysel çalışan Tomas Sivok katılmadı.

Beşiktaş, Tottenham maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek. Teknik direktör Slaven Bilic de bugün saat 16.00'da tesislerde basın toplantısı düzenleyecek.

Bilic: Anlamıyorum ligde G.Antepspor maçını...

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic ile oyunculardan Ersan Gülüm basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş'ta teknik direktör Bilic ve Ersan Gülüm basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda sözü ilk alan Ersan Gülüm şöyle konuştu: "Zor bir maça çıkıyoruz. Çok iyi bir seri yakaladık. Üst üste galibiyetler aldık, çok iyi gidiyoruz. Biz gruptan lider çıkmak istiyoruz. Tottenham iyi bir takım. Yakın dönemdeki performansımızı gösterirsek gruptan lider çıkarız. Bu grubu lider bitirmeye çalışacağız."

 

'Eksiklerimize rağmen grubu lider bitirmek istiyoruz'

 

Hırvat teknik adam ise şu açıklamalarda bulundu: "Ersan çok doğru söyledi. İyi atmosferden bahsetti. İyi bir form yakaladık. İyi sonuçlar aldık. İyi bir takım var karşımızda. Dünyanın en iyi liglerinden birinin temsilcisi. İki takım da gruptan çıkmayı garantiledi. Bu grubu lider bitirebilmek bizim için önemli. Bazı oyuncularımız eksik. Hafta sonu zor deplasmanımız var. En iyi antrenman maçtır. Eksiklerimize rağmen elimizden gelen en iyisini yapıp grubu lider bitirmeye çalışacağız.

 

'Gaziantepspor maçını neden pazar oynuyoruz?'

 

Olumsuz bir atmosfer yok. Benim en büyük umudum şu, rakibimiz Tottenham. Tottenham'a karşı oynayacak olmamız oyuncularıma motivasyon kaynağı olacaktır. Anlamıyorum ligde Gaziantepspor maçını neden pazartesi günü değil, pazar oynuyoruz. Pazartesi günü oynamak bizim için mantıklı bir seçenek olurdu. Yarın birçok eksiğimiz olacak. Gaziantep'te de birçok eksiğimiz olacak. Seçeneklerimiz kısıtlı. Sorunlarımızın bilincindeyiz. Bu sorunlara rağmen kazanmak istiyoruz. Yarın önemli ama pazar günü de çok önemli. Oyuncularımın yorgun olduğunu düşünmüyorum.

 

'Antrenman temposunu düşürdük'

 

Antrenman temposunu düşürdük. Belirli noktaya kadar. Belirli noktadan sonra yorulabilirsiniz. Sarıyer maçı bizim için çok iyi antrenman oldu. Bu maçtan sonra Trabzonspor maçında iyi bir galibiyet aldık. Bazen rotasyona gitmek bazen de bu maç ritmine alışmak bizim için iyi oluyor."

 

"Gelişim sağlıyoruz. Maç konsantrasyonumuzu, maç içindeki taktik seviyesini yükseltebiliyoruz. Ancak rakip bazen zorluklar çıkarabiliyor. Bu alışkanlığı kazanmak zorundayız. Uzun süredir sağlam bir takım gibi oynuyoruz. Bunu daha da geliştirmeliyiz. Ayaklarımızı yere sağlam basmak zorundayız. 

 

'Elimizde Cenk ve Furkan seçeneği kaldı'

 

3 gün önce Trabzonspor maçına çıkarken 3 tane sağlam seçeneğimiz vardı. Ama maçtan sonra ne yazık ki elimizde Cenk ve Furkan seçeneği kaldı. Cenk çok güzel bir performans gösterdi. Sakatlık uzun sürerse tüm kulüpler gibi biz de etkileniriz. 3 gündür Mustafa'nın yanındaydım. Mustafa çok yakında olmasa da yakında dönecek. Demba Ba'nın durumu Mustafa'dan çok daha iyi. Yakında dönecek. Acele ederek oyuncuyu daha uzun dönem kaybetmek istemiyoruz. Yakında Oğuzhan ve Sivok dönecek. Umarım sakatlık sayısı yüksek olmayacaktır."

Beşiktaş ve Trabzonspor'un muhtemel rakipleri!

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş ve Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nden gelen muhtemel rakipleri belli oldu.

UEFA’nın sistemine göre Avrupa Ligi’nde ikinci tura ilk sırada çıkan ekipler ile Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasını 3’üncü sırada tamamlayan takımlar arasında en fazla puana sahip 4 takım aynı torbada olacak. Gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş ve Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi’nden gelecek muhtemel rakipleri belli oldu. Buna göre Beşiktaş ve Trabzonspor, grubunu birinci tamamlarsa sonraki aşamada; Anderlecht, Roma, Ajax ve Liverpool gibi takımlarla eşleşme durumu bulunuyor. Eğer 2’inci olurlarsa Zenit, Olympiakos, Sporting Lizbon veya Atletic Bilbao Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakibi olacak.

Beşiktaş'tan süpriz hamle! Teklif gitti bile

Bulgar basını, Beşiktaş'ın Ludogorets'ten ofansif bek Junior Caiçara'yı izlediğini, beğendiğini ve en ciddi teklifi ilettiğini iddia etti.

Ara transfer döneminde kadrosuna sağ bek katmak isteyen Beşiktaş'ın, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Ludogorets Razgrad'ın Brezilyalı oyuncusu Junior Caiçara'yı istediği iddia edildi. 

Bulgar basınında yer alan habere göre; Beşiktaşlı gözlemciler, Caiçara'yı Real Madrid'e karşı izledi ve performansını olumlu buldu. Portekiz devleri Benfica ve Porto ile birikte Werder Bremen'in de izlediği belirtilen Caiçara için şu ana dek en iyi teklifin Beşiktaş'tan geldiğinin altı çizildi. 

Daha önce Türkiye'den Bursaspor'un Caiçara için bir teklif yaptığı ve bu teklifin yeterli bulunmadığı ifade edildi. 

HEM SAĞ BEK, HEM SOL BEK!

Hem sağ hem sol bekte oynayabilen ve her iki ayağını da etkili kullanan ofansif bek Caiçara, 25 yaşında ve Gil Viçente'den Ludogorets'e 2012/13 sezonun başında 300 bin euroya transfer oldu. 

Bu sezon 6 Şampiyonlar Ligi maçında 90 dakika forma giyen Brezilyalı oyuncu, 13 Bulgaristan Ligi maçında toplam 6 asist yaptı.

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300