• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

Bölgenin En coşkulu futbol turnuvası başlıyor!

Bölgenin En coşkulu futbol turnuvası başlıyor!
Eskil Belediyesi tarafından organize edilecek olan “Köyler arası futbol turnuvası” başlıyor. 9 Şubat 2017 Perşembe günü katılım son tarihi olarak açıklanırken, kuralar 10 Şubat Cuma günü çekilecek.

Geçtiğimiz sene 29 takımın katıldığı turnuvada tam bir futbol şöleni yaşanılmış, aynı katılımın bu senede olması bekleniyor.

Turnuva’dan öne çıkan kurallar:

Yabancı oyuncu yok

Bir takım 5 oyuncu değişikliği yapabilecek

Uzatmalar olmadan seri penaltı atışlarını geçilecek

Belediyeden açıklama:

ESKİL BELEDİYESİ FUTBOL TURNUVASI İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Takımlar 18’er kişi olacaktır.

2-1’er kimlik fotokopisi

3-1 Başkan. 1 Teknik Direktör  
    (1’er Kimlik fotokopisi1’er Fotoğraf)

4-SağlıkBelgeleri(Takım Sorumluları Dahil)

5-EskilgücüSpor Kulübü hesabına Hesaap Numarası: (1345-45666475-5001) 400 TL. Yatırıldığına dair dekont

6-Belgeler Plastik Dosyada teslim edilecektir.

7-Dosya Teslim Tarihleri: 02.02.2017 başlayacak 09.02. 2017 tarihinde saat 12.00'da sona erecektir.

8-Kura Tarihi: 09.02.2017 Perşembe Günü Saat:13:00’da yapılacaktır.

9-Muhtemel Turnuva başlangıç tarihi 14.02.2017

 İşte Kurallar:

ESKİL BELEDİYESİ
HERKEZ İÇİN FUTBOL TURNUVASI TÜZÜĞÜ

1- ESKİL BELEDİYESİ ‘nin bu turnuvayı düzenlemekteki amaçlarına uygun davranmak (Turnuvanın amacı vatandaşlarımızı ve gençlerimizi bir araya getirerek tanıştırmak ve kaynaştırmaktır) Bu amaca uygun hareket etmeyen takımlar turnuva dışında bırakılır. 
2-18 kişilik takım kadrosuna yazılı olan her futbolcu nüfus cüzdanını mutlaka yanında bulundurmak zorundadır. (kimlik fotokokopileri geçersiz sayılır)
3- Takımla birlikte saha içersine girecek olan yöneticiyi tanıtan askılı tanıtım kartlarını soyunma odalarına ve sahaya girerken mutlaka boyunlarından asmak zorundadırlar aksi halde bu kartları asılı olmayan yöneticilerin soyunma odalarına ve sahaya girmeleri yasaktır bu uygulamadaki amaç soyunma odalarındaki yoğunluğu azaltarak futbolcuların maç öncesi ve devre arası sağlıklı bir ortamda maça hazırlanmalarıdır. 
4- Takımlar saha içerisine ilk 11 futbolcu 7 yedek futbolcu 2 yönetici dışında başka bir şahıs saha içerisine giremez. Bu kurala uymayan yönetici konumundaki kişiler bir maç saha içerisine girmeme cezası alır. Maç esnasında takımlar 5 futbolcu değişikliği yapabilirler. Oyundan çıkarılan futbolcular yedek kulübesinde oturabilirler hakem tarafından ihraç edilen futbolcular soyunma odasına gitmek zorundadırlar. Soyunma odasına gitmeyen futbolcuların alacakları cezalara bir maç daha eklenir. 
5- Maç esnasında görülen sarı kartlar bir sonraki maçlara ceza olarak yansımaz ancak centilmenlik kupası ve diğer ödüller değerlendirilmesinde değerlendirmeye tabi tutulur Kural gereği olarak görülen kırmızı kart cezası bir maç, centilmenlik dışı davranışlardan ötürü görülen kırmızı kart cezaları 2 maçtan az olmamak üzere komisyon kararına(TFF kurallarına) tabidir. 
6- Maç esnasında hakeme yapılacak fiili davranışlar neticesinde hakem maçı tatil ederse bu davranışlar içerisindeki takım hükmen mağlup olur. Maç esnasında ve sonrası hakeme ve diğer takıma fiili saldırı yapan takımlar turnuva dışında bırakılır. 
7 -Turnuvada puanlama, beraberlik bir puan, galibiyetler üç puan üzerinden yapılır, gruplarda eşitlik halinde averajlar önce takımların kendi aralarında oynadıkları maça bakılarak değerlendirilir, oynadıkları maçta beraberlik varsa, genel averaja yine eşitlik varsa attıkları ve yedikleri gollere bakılır yine eşitlik varsa son sıradaki takıma atılan goller düşülerek averaj hesaplanır, yine eşitlik varsa gördükleri kart sayısından değerlendirme yapılır. 
8-Takımların verdikleri Listeler Turnuva sonuna kadar geçerlidir. Ara Transfer olmayacaktır.
9-Takımlar herhangi bir itirazlarında Turnuva Tertip Komitesine itiraz dilekçesi ile başvurup 250.00 TL yatıracaklardır.
10-Maç sonucunda veya herhangi bir sebepten dolayı maç biterse hakem heyetinin verdiği ceza uygulanacaktır.
11-Turnuvaya katılacak oyuncular kesinlikle Eskil Nüfusuna kayıtlı olacaktır. Eskilde Görev yapan memur veya okuyan öğrenciler için İkamet şartı yoktur. Eskilde yaşamayıp Eskilde görev yapmayıp Eskile 6 ay içerisinde Nüfus kaydı aldırdığı tespit edilen oyuncunun takımından oynadığı maç sayısı kadar puan düşülecek rakibine verilecektir.
12-Turnuva da disiplinsizlik yapan takım veya futbolcular turnuvadan ihraç edilerek 1 yıl men cezası alacaklardır.
13-Tertip Komite Kurulu 3 kişiden oluşacaktır, Disiplin kurulu TFF KURALLARI GEÇERLİDİR.
14- Gruplarda maçlar 90 dakika üzerinden oynanır, çeyrek , yarı ve final maçları 90 dakika sonrası penaltı atışlarına geçilerek maçın galibi belirlenir.Maçlarda uzatma yoktur.
15-SAHAYA GİRMEYE YETKİLİ KİŞİLER 
 A-Saha Görevlileri 
B-Sağlık ekipleri
C-Emniyet ekipleri
D-Takım listesinde görevli 2 kişi ve 18 Futbolcu,TOPLAM 20 Kişi 
(Futbolcuların ve Görevlilerin Kimlikleri ve Yaka Kartları yanında Olacaktır. Yanında kimlik ve Saha Kartı olmayan sahaya giremez.)
Yukarıdaki listede belirtilenler hariç saha içinde bulunan kimseler Görevliler tarafından dışarı çıkarılacaktır. Dışarı çıkmadıkları takdirde Hakem maçı başlatmayacaktır.
16- Bu tüzükte özel hususlar dışında kalan kurallar süper ligde uygulanan kuralların geçerli olduğunu, turnuvaya katılan her takımın bu tüzüğü kabul ederek, turnuvaya iştirak ettiklerini kendilerine tebliğ ederiz. ESKİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİSİPLİN KURULU
TFF KURALLARI GEÇERLİDİR
İtilafa düşülmesi halinde kulüp itiraz ücretini yatıracak(250.00 TL)dosya Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna hakem raporu ile gönderilecektir.
2017 yılı futbol turnuvasının bütün hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni eder, turnuvaya katılacak olan takımların hepsine şimdiden başarılar dileriz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Güvenli Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 05343258300